2 φωτογραφίες »

Το επερχόμενο Citroën C4 Aircross θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη των C4 Cactus και C4.

Εντοπίστηκε το Citroen C4 Aircross

4.391 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Το επερχόμενο Citroën C4 Aircross που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη των C4 Cactus και C4 εντοπίστηκε σταθμευμένο σε ένα βενζινάδικο στη Γερμανία. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την στιγμή και αυτό έφερε την έκρηξη των μηχανικών οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία!


Οι πιο αποκαλυπτικές, μέχρι στιγμής, φωτογραφίες του επερχόμενου κουπέ crossover, Citroën C4 Aircross ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Το νέο γαλλικό μοντέλο αν και κρατάει κρυφό τον σχεδιασμό του λόγω του καμουφλάζ, μας δίνει τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε το μέγεθος του. Σε αυτό βοηθάει και η συνύπαρξη του δίπλα στο Opel Grandland X. Φυσικά το γερμανικό SUV είναι πιο μεγάλο, ωστόσο να θυμίσουμε πως το αντίστοιχο μοντέλο της Opel είναι το μικρότερο, Crossland X.
 
Από κει και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αντίδραση των μηχανικών της Citroen όταν αντιλήφθηκαν πως οι φωτογράφοι ήταν στο σημείο και τραβούσαν φωτογραφίες. Η κίνηση των φωτογράφων έφερε την έκρηξη τους, με αποτέλεσμα αρχικά να τρέξουν προς το μέρος τους προκειμένου να τους εμποδίσουν, ενώ σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού κάποιοι από αυτούς έσπρωχναν της φωτογραφικές μηχανικές προς άλλη κατεύθυνση.
 
Παράλληλα είχαν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αφού λοιπόν εξήγησαν στους νεαρούς μηχανικούς την έννοια της «ελευθερίας του Τύπου» τα πράγματα έδειξαν να ηρεμούν. Οι μηχανικοί βρήκαν μία κουκούλα την οποία προσάρμοσαν για λίγα λεπτά τη στιγμή που ήταν το αυτοκίνητο στο βενζινάδικο και στη συνέχεια αποχώρησαν.
 
Επιστρέφοντας στο μοντέλο το C4 Aircross αναμένεται να χρησιμοποιεί μία εκτεταμένη έκδοση της πλατφόρμας CMP που μοιράζεται με το ολοκαίνουργιο Peugeot 2008. Ως αποτέλεσμα, αναμένεται να προσφέρει παρόμοιες επιλογές κινητήρας βενζίνης, ντίζελ αλλά και ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Σε σύγκριση με το C4 Cactus το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο, ευνοώντας έτσι την καμπίνα με περισσότερο χώρο για τους επιβάτες.
 
Το Citroën C4 Aircross αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το φθινόπωρο.

AUTOFIT PASXA
skoda