Έρχεται το Jeep Wrangler 4xe

2.094 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2020)

Aυτό είναι το νέο teaser video που ετοίμασε η Jeep για τον ερχομό του νέου plug-in υβριδικού Wrangler. Πάρτε μάτι.


Την ώρα που η κατηγορία των σκληροτράχηλων off-road SUV χορεύει στον ρυθμό του, άγνωστου για εμάς, Ford Bronco, η Jeep προσπαθεί να τραβήξει και πάλι τα φώτα πάνω της, πρώτα με την παρουσίαση ενός νέου concept για το Rubicon και τώρα με ένα νέο teaser video 15 δευτερολέπτων για το επερχόμενο plug-in υβριδικό Wrangler. To video αναδεικνύει πολύ όμορφα την υβριδική φύση του μοντέλου, δείχνοντάς το να περνά αθόρυβα δίπλα από ένα άλογο που απολαμβάνει τον ύπνο του.

Το plug-in υβριδικό Wrangler έκανε τον πρώτο θόρυβο όταν έκανε την εμφάνισή του σε Έκθεση Ηλεκτρονικών Ειδών στις αρχές του 2020, με την Jeep να κάνει λόγο τότε πως περισσότερα στοιχεία για αυτό θα δοθούν στην δημοσιότητα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Στο video πάντως η Jeep δεν αποκαλύπτει πολλές περισσότερες πληροφορίες πέρα από το ότι η έκδοση θα ονομαστεί 4xe και ότι σύντομα θα γίνει διαθέσιμη για το κοινό. Οι φήμες κάνουν λόγο πάντως πως η plug-in υβριδική έκδοση θα χρησιμοποιήσει έναν V6 κινητήρα 3,6 λίτρων ενώ τα «ηλεκτρικά» μέρη θα βρίσκονται τοποθετημένα πολύ χαμηλά.

Τέλος, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προσφερθεί το ίδιο PHEV σύστημα και στο Gladiator pick-up, αφού τα δύο μοντέλα μοιράζονται πολλά κοινά.
 

AUTOFIT PASXA
4green