Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Citroen και προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Citroen και προέρχεται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ετοιμάζει το ανανεωμένο C5 Aircross η Citroen

5.372 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Η Citroen ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της τρέχουσας γενιάς του C5 Aircross και ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να δείξει τια αλλαγές που θα υπάρξουν κατά το φρεσκάρισμα του γαλλικού SUV.

Όντας στην παραγωγή για την Ευρώπη από το 2018, η τρέχουσα γενιά του Citroen C5 Aircross ετοιμάζεται να λάβει το συνηθισμένο φρεσκάρισμα για να συνεχίσει την πορεία του στην «Γηραιά Ήπειρο». Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά εντοπίστηκε ένα πρωτότυπο δείχνοντας έτσι πως οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μικρές αλλαγές μέσα και έξω

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα υποστεί το γαλλικό SUV, ωστόσο ένα ανεξάρτητο σχέδιο από την ιστοσελίδα Kolesa.ru έρχεται να μας δώσει τη δική του οπτική, σύμφωνα πάντα με τη φημολογία που υπάρχει. Το ανανεωμένο C5 Aircross θα έρθει λοιπόν στις αγορές με ελαφρώς τροποποιημένη μάσκα και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Από ένα μικρό λίφτινγκ αναμένεται να περάσουν και οι προφυλακτήρες, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί και ο σχεδιασμό των Airbump που βρίσκονται στα πλάγια.  
 
Στο εσωτερικό το αναβαθμισμένο C5 Aircross πιθανώς θα λάβει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής από την τρέχουσα των 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ενώ περισσότερες θα είναι οι επιλογές υλικών και φινιρίσματος για την καμπίνα.
 

Σταθεροί οι κινητήρες 

Οποιαδήποτε αλλαγή στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων θα αποτελέσει έκπληξη, οπότε περιμένουμε η γκάμα των κινητήρων να παραμείνει σταθερή. Ως εκ τούτου οι επιλογές βενζίνης, ντίζελ αλλά και η Plug-In υβριδική έκδοση των 225 ίππων θα συνεχίσουν να συντροφεύουν το Citroen C5 Aircross και μετά το πέρας της ανανέωσής του.
 

Ντεμπούτο το 2022

Το ανανεωμένο SUV αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2022.

Δουλεύει επάνω στο ανανεωμένο C5 Aircross η Citroen!
-Σχέδιο μας δίνει μια πρώτη ιδέα για την εμφάνισή του.
-Μικρές αλλαγές μέσα και έξω.
-Ίδια γκάμα κινητήρων.
-Ντεμπούτο το 2022.
Θα περιμένεις να δεις το ανανεωμένο μοντέλο ή θα πάρεις το υπάρχον;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda