Έτσι αποθαρρύνουν τους κλέφτες τα Τesla!

3.457 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Aυτό είναι το νέο σύστημα που έχει αναπτύξει η εταιρεία για να κάνει τους κλέφτες να βλέπουν Τesla και να... τρέχουν!

Η Τesla δεν σταματά να πειραματίζεται και να αναπτύσσει συστήματα πρωτοποριακά στον κόσμο της αυτοκίνησης. Η φίρμα έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα αυτόνομα συστήματα που προσφέρει αλλά και για τα ποιοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει δίνοντας μεγάλη έμφαση στις επιδόσεις, την ασφάλεια και την αυτονομία τους.

Η αμερικανική μάρκα όμως προσφέρει και ένα άλλο καινούριο καινοτόμο σύστημα που έχει ως στόχο να αποθαρρύνει τους επίδοξους ληστές να κλέψουν ή να διαρρήξουν το αυτοκίνητο. Το σύστημα λέγεται Sentry (μετάφραση: φρουρός) Mode και έχει την δυνατότητα να αντιδρά, ανάλογα τις κινήσεις που γίνονται στο άμεσο περιβάλλον του.
 
Σε περίπτωση για παράδειγμα που, ενώ είναι κλειδωμένο, πάει κάποιος και στηριχθεί πάνω στο αυτοκίνητο, τότε εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη μήνυμα που αναφέρει πως το αυτοκίνητο επιτηρεί αυτόν που το κάνει καλώντας τον να σταματήσει. Αν αυτός συνεχίσει τότε η οθόνη αρχίζει να εκπέμπει το μήνυμα πιο έντονα, ενώ αν κάποιος κάνει μια ακόμη πιο επιθετική κίνηση τότε αρχίζει και παίζει αυτόματα μουσική σε πάρα πολύ υψηλή ένταση, έτσι ώστε να στρέψει την προσοχή των περαστικών ή των Αρχών στο σημείο. Παράλληλα μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει τον ιδιοκτήτη μέσω μηνύματος και του παρέχει 10λεπτο οπτικοακουστικό υλικό για τα όλα όσα συνέβησαν.

Το σύστημα αυτό είναι διαθέσιμο για τα μοντέλα Model 3, Model X και Model S.
 

AUTOFIT PASXA
4green