Η Alfa Romeo Montreal Vision GT είναι ένα πρωτότυπο με σύγχρονο σχεδιασμό, αλλά έμπνευση από την υπαρκτή Montreal.

O Luca Serafini έχει σχεδιάσει το πρωτότυπο.

Η τριγωνική μάσκα, σήμα κατατεθέν της εταιρείας είναι για μία ακόμα φορά παρούσα.

Στο πίσω μέρος οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξατμίσεις έχουν διάταξη 1-2-1, όλες φιλοξενούμενες του αεροδυναμικού διαχύτη που αποτελείται από τρία κομμάτια.

Έτσι θα ήταν η σύγχρονη Alfa Romeο Montreal

2.531 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Η Alfa Romeο δεν προσφέρει μόνο η ίδια εντυπωσιακά σχέδια στα μοντέλα της, αλλά εμπνέει και τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να κάνουν το ίδιο. Τρανό παράδειγμα η Alfa Romeo Montreal Vision GT, ένα πρωτότυπο που μαγνητίζει τα βλέμματα.


Η Alfa Romeo κατασκεύασε την Montreal από το 1970 έως το 1977, προσφέροντας μία εναλλακτική λύση αντί των Jaguar E-Type και Porsche 911. Αν και πολλά χρόνια πίσω το εν λόγω μοντέλο φαίνεται πως δεν έχει ξεχαστεί από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή, Luca Serafini ο οποίος έχει φανταστεί ήδη τον διάδοχο της. Αυτό (κατά το σχεδιαστή) είναι η Montreal Vision GT, ένα πρωτότυπο με σύγχρονο σχεδιασμό, αλλά έμπνευση από την υπαρκτή Montreal.  
 
Βλέποντας λοιπόν τα σχέδια παρατηρούμε την ομοιότητα της Montreal Vision GT, με την αρχική Alfa Romeo Montreal. Η τριγωνική μάσκα, σήμα κατατεθέν της εταιρείας είναι για μία ακόμα φορά παρούσα, ενώ οι περσίδες περνάνε και στα πλάγια τονίζοντας, τους αεραγωγούς και τα φωτιστικά σώματα. Στο καπό ενσωματώνεται ένας μεγάλος αεραγωγός, όπως συμβαίνει και στο πλαϊνό μέρος. Τέλος στο πίσω μέρος οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξατμίσεις έχουν διάταξη 1-2-1, όλες φιλοξενούμενες του αεροδυναμικού διαχύτη που αποτελείται από τρία κομμάτια.
 
Αν η Alfa Romeo σκέφτεται να φέρει στη ζωή την διάδοχο της Montreal, τότε οι άνθρωποί της θα πρέπει να ρίξουν μία προσεκτική ματιά στη δουλειά του καλλιτέχνη.

ELASTIKA 2024
OPEL