Opel Crossland φθηνότερο 3.500€ + όσα αξίζει το μεταχειρισμένο σου

44.939 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2024)
Opel Crossland φθηνότερο 3.500€ + όσα αξίζει το μεταχειρισμένο σου

- Πουλάς το παλιό σου αυτοκίνητο στην εμπορική του τιμή & παίρνεις έξτρα όφελος απόσυρσης 3.500 ευρώ
- Ξεκινά από τα 22.800 ευρώ (χωρίς απόσυρση) στην έκδοση βενζίνης με τα 110 άλογα
- 750 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ βγάζει το αυτόματο Crossland των 130 ίππων
- Έχει συρόμενο κάθισμα που πάει εμπρός-πίσω, για μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ ή περισσότερο χώρο για τα πόδια

Πουλάς το παλιό σου αυτοκίνητο στην εμπορική του τιμή & παίρνεις έξτρα όφελος απόσυρσης 3.500 ευρώ

Το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» συνεχίζεται για όλα τα μοντέλα της Opel. Συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτεται μια Έκθεση Opel όπου και μπορεί να πουλήσει το μεταχειρισμένο του (κάθε μάρκας) στην εμπορική του τιμή. Στη συνέχεια, πάνω σε αυτή την τιμή υπάρχει έξτρα όφελος ανάλογα με το μοντέλο που μπορεί να φτάσει τα 3.500 ευρώ όπως στην περίπτωση του Crossland. Δηλαδή αγοράζεις το Opel Crossland φθηνότερο 3.500 + την εμπορική τιμή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σου που διαφέρει ανά περίπτωση βέβαια.

Ξεκινά από τα 22.800 ευρώ (χωρίς απόσυρση) στην έκδοση βενζίνης με τα 110 άλογα

Η γκάμα κινητήρων του Opel Crossland αποτελείται από δύο επιλογές βενζίνης, με τον 1.200άρη PureTech. Η «μικρή» έκδοση αποδίδει 110 άλογα και συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Προσφέρεται σε τρία εξοπλιστικά πακέτα (Edition, Family Edition και Elegance), με την εισαγωγική πρόταση να κοστίζει 22.800 ευρώ. Η έτερη επιλογή έχει ισχύ 130 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (ΑΤ6). Το συγκεκριμένο σύνολο έχει αρχική τιμή τα 25.300 ευρώ, από τη μεσαία έκδοση Family Edition. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τις εξοπλιστικές εκδόσεις του Opel Crossland διαβάστε ΕΔΩ.

750 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ βγάζει το αυτόματο Crossland των 130 ίππων

Ανεξαρτήτως απόδοσης το Opel Crossland έχει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 45 λίτρων. Στην αυτόματη έκδοση του μοντέλου η μέση πραγματική κατανάλωση γυροφέρνει τα 7,5 λτ./100 χλμ., νούμερο αρκετά καλό αν υπολογίσουμε το αυτόματο κιβώτιο, τα 130 άλογα και την απουσία κάποιου υβριδικού βοηθήματος. Ακόμη καλύτερη είναι κατανάλωση στο ταξίδι (αυτοκινητόδρομο). Σε αυτές τις οδηγικές συνθήκες το μικρό SUV «καίει» 6 λτ./100, άρα βγάζει 750 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο.

Έχει συρόμενο κάθισμα που πάει εμπρός-πίσω, για μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ ή περισσότερο χώρο για τα πόδια

Από εκεί και πέρα, το Opel Crossland είναι ένα από τα ελάχιστα SUV πόλης με συρόμενο πίσω κάθισμα, στοιχείο που ενισχύει τον πολυχρηστικό προσανατολισμό του Crossland. Από το 3ο επίπεδο εξοπλισμού και με έξτρα 400 ευρώ, τα πίσω καθίσματα μετακινούνται κατά μήκος εμπρός ή πίσω, έως και 15 εκατοστά. Με τον τρόπο αυτό είτε αυξάνεις τον διαθέσιμο χώρο για τα πόδια των επιβατών είτε μεγαλώνεις το πορτ-μπαγκάζ (410-520 λτ.). Μαζί με τα συρόμενα πίσω καθίσματα περιλαμβάνονται ακόμη εμπρός κονσόλα με δύο ποτηροθήκες, καθώς και ηλεκτρική υποστήριξη μέσης οδηγού (4 θέσεων).
 
Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για την αξιολόγηση του Opel Crossland σύμφωνα με τις επιδόσεις και τις μετρήσεις του AutoΤρίτη test Center.

Σελίδα 2Εσωτερικό: Καλή ποιότητα κατασκευής, στάνταρ 8άρα οθόνη & σύστημα πλοήγησης
Σελίδα 3Κινητήρες: Αποκλειστικά βενζινοκίνητο, στα 110 & τα 130 άλογα
Σελίδα 4Opel Crossland: Πόσο κάνει κάθε έκδοση & τι εξοπλισμό έχει;
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center