GP Μαϊάμι: Ακόμη μια pole για τον ασταμάτητο Verstappen!

1.308 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2024)
GP Μαϊάμι: Ακόμη μια pole για τον ασταμάτητο Verstappen!

- Δεν έχει χάσει ούτε μια pole o Ολλανδός
- Απογοήτευσε ξανά ο Ricciardo
- Βγαίνει πρώτος χωρίς να «ιδρώνει» ο Verstappen

Δεν έχει χάσει ούτε μια pole o Ολλανδός

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίσσεται η φετινή χρονιά, μιας και ο Max Verstappen κατέκτησε την έκτη του pole σε ισάριθμους προκριματικούς. Την τριάδα συμπληρώνουν οι δύο Ferrari των Leclerc και Sainz, ενώ από στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ομόσταυλος του Ολλανδού, Sergio Perez.

Απογοήτευσε ξανά ο Ricciardo

Τί κι αν το αποτέλεσμα των κατατακτήριων ήταν το... σύνηθες; Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν, καθώς είχαμε ηχηρές «απώλειες» από το Q1. Η ευχάριστη έκπληξη του σπριντ στην πίστα των ΗΠΑ, Daniel Ricciardo, κατάφερε να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τον πρώτο κιόλας γύρο. Σε συνδυασμό με την ποινή που «κουβαλά» από το GP της Κίνας (είχε πραγματοποιήσει προσπέραση ενώ το όχημα ασφαλείας ήταν εντός πίστας) , ο Αυστραλός θα εκκινήσει από την τελευταία θέση.

Βγαίνει πρώτος χωρίς να «ιδρώνει» ο Verstappen

Το Q2 αποδείχθηκε καταστροφικό για τις δύο Aston Martin, με τους Fernando Alonso και Lance Stroll να γνωρίζουν τον αποκλεισμό, ενώ πρώτος τερμάτισε ο Charles Leclerc. Η χαρά του Μονεγάσκου θα κρατούσε για λίγο, καθώς στο τρίτο και τελευταίο σκέλος των καταταρκτήριων, επανήλθε η... τάξη. Ο Verstappen φρόντισε να «καθαρίσει» την υπόθεση pole position από νωρίς και να περιμένει τον αυριανό αγώνα με στόχο την μία ακόμη νίκη που θα του δώσει «αέρα» στη βαθμολογία. Την οκτάδα κλείνουν αμφότερες οι McLaren και Mercedes.

Θα καταφέρει άραγε να σημειώσει την πέμπτη του νίκη ο Ολλανδός ή μήπως η πίστα του Μαϊάμι μας κρύβει εκπλήξεις;

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO