• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H πιθανότητα να δούμε κάποιο BMW pick-up είναι αυτή τη στιγμή πολύ μικρή.

H BMW X7 σε pick-up

Διαβάστηκε από 15342 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2018
 

H νέα X7 έκανε ντεμπούτο με μεγάλη πολυτέλεια αλλά ο οίκος X-Tomi την «φαντάστηκε» σε έκδοση pick-up. Πώς σας φαίνεται;

Κατά τους πρώτους μήνες του 2018, υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι η BMW εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα pick-up για να γίνει ο ανταγωνιστής της X-Class της Mercedes, με την BMW Aυστραλίας να πιέζει μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τελικά, η μάρκα, πριν από περίπου ένα μήνα, επιβεβαίωσε πως δεν έχει στα πλάνα της κατασκευάσει ένα τέτοιο pick-up, αιτιολογώντας την απόφαση της πως η κατηγορία αυτή δεν εγγυάται αυτή την στιγμή την εμπορική επιτυχία ενός BMW πολυτελούς pick-up, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάποια τέτοια κίνηση στο μέλλον.
 
Τι και αν η πιθανότητα να δούμε κάποιο BMW pick-up είναι αυτή τη στιγμή πολύ μικρή; Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο βασισμένο πάνω στην ολοκαίνουρια Χ7 που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες. Βέβαια, δεν ξέρουμε πως θα μπορούσε να βασιστεί ένα pick-up στην πλατφόρμα ενός SUV, ωστόσο το σύστημα τετρακίνησης xDrive είναι κάτι παραπάνω από ικανό να εξοπλίσει κάθε τέτοιο όχημα ειδικών απαιτήσεων.

Εσείς τι λέτε; Πώς σας φαίνεται η X7 σε τέτοια «αγροτική» εκδοχή.
 

Tags: BMW X7, PICK-UP
 

BMW X7 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ