Ποιότητα, πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου φινίρισμα στο εσωτερικό, που δε διαφέρει σε τίποτα από αυτό της κουπέ έκδοσης.

Ποιότητα, πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου φινίρισμα στο εσωτερικό, που δε διαφέρει σε τίποτα από αυτό της κουπέ έκδοσης.

Εσωτερικό-Χώροι

23.786 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2013)

Εσωτερικό: Αισθητικά προηγμένο και ποιοτικό
Το εσωτερικό της «ανοιχτής» Ε200, ξεχωρίζει με την ποιότητα, τη συναρμογή και το φινίρισμα στάνταρ ποιότητας, συναρμολόγησης και φινιρίσματος. Η πολυτέλεια συμπληρώνει το εξαιρετικό περιβάλλον του οδηγού και των επιβατών της. Κάποιες σπορ πινελιές, όπως το τιμόνι και οι λεπτομέρειες αλουμινίου, συμπληρώνουν ιδανικά την εικόνα. 


Η εργονομία δεν προβληματίζει, με εξαίρεση το κλασικό ποδόφρενο της γερμανικής φίρμας. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας δεν παρουσιάζει.
Το AIRCAP, (που κατευθύνει καμπυλωτά τον αέρα εκτός της καμπίνας των επιβατών, αποτρέποντας έτσι τους στροβιλισμούς) χρεώνεται έξτρα, μαζί με AIRSCARF που με το ειδικό μπουτόν για την ενεργοποίησή του να βρίσκεται σε ειδική υποδοχή-κουτάκι στο δεξί μέρος του οδηγού, μαζί με το διακόπτη της οροφής και ακόμα έναν, που ανεβοκατεβάζει και τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα ταυτόχρονα. 

Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή και τα καθίσματα, που διαθέτουν και μασάζ, στηρίζουν σωστά το σώμα. Αξίζει να επισημανθεί η κορυφαία ηχομόνωση.

Χώροι: Επαρκούν για 4
Η Mercedes υποστηρίζει ότι η νέα E-Class Cabriolet είναι ένα αυτοκίνητο για τέσσερα άτομα. Κακά τα ψέματα όμως, στο πίσω μέρος θα χωρέσουν με δυσκολία άτομα με ύψος άνω των 1,8 μ. Ιδίως όταν το αυτοκίνητο έχει κλειστή την κουκούλα, ο διαθέσιμος χώρος για το κεφάλι τους είναι σχετικά περιορισμένος. 

Ο χώρος αποσκευών, ωφελημένος από την επιλογή της μαλακής και όχι της μεταλλικής οροφής που απαιτεί περισσότερο χώρο, έχει όγκο 390 λίτρων. Ωστόσο, με την οροφή αναδιπλωμένη μειώνεται στα 300, ενώ διαθέτει αρκετό βάθος, αλλά περιορισμένο ύψος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen