Αυτό είναι το νέο Genesis G90, το πολυτελέστερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει η Hyundai.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο Genesis G90, το πολυτελέστερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει η Hyundai.

Η S Class της Hyundai

4.894 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2015)

Το Genesis είναι σημαντικό μοντέλο για τη Hyundai καθώς με αυτό ξεκινά ο απογαλακτισμός της μάρκας από τη "μαμά" Hyundai, ενώ τη φέρνει αντιμέτωπη με παραδοσιακές αξίες, όπως η S-Class.

Η Ηyundai ακολουθεί τις ιαπωνικές μάρκες και ρίχνει στη μάχη της δική της premium μάρκα, όπως έκανε η Toyota με τη Lexus, η Nissan με την Infiniti και η Honda με την Acura. 
Το πρώτο της μοντέλο, το οποίο θα αντικαταστήσει ουσιαστικά το Equus θα ονομάζεται G90 ή EQ900 (στη Ν. Κορέα).
Επικεφαλής σχεδιασμού ήταν ο Peter Schreyer, ο οποίος καθοδήγησε τη σχεδιαστική ομάδα προκειμένου να καταλήξουν στο εικονιζόμενο αποτέλεσμα. Το εσωτερικό του από την άλλη δεν έχει να επιδείξει σχεδιαστικές εξάρσεις, δίνει όμως ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια. Η καμπίνα είναι ντυμένη με δέρμα και ξύλο, ενώ ο εξοπλισμός της είναι πλουσιοπάροχος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η έγχρωμη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων είναι 12,3 ιντσών, μέγεθος που την κατατάσσει στις μεγαλύτερες που έχουν τοποθετηθεί σε εσωτερικό αυτοκινήτου. Φυσικά και ο εξοπλισμός ασφάλειας είναι και αυτός πλήρης, καθώς διαθέτει όλα τα τελευταία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.
Όσον αφορά την οικογένεια του Genesis G90, αυτή απαρτίζεται από τρία σύνολα βενζίνης 3,3 λτ. 3,8 λτ και 5,0 λτ. με 228, 268 και 308 άλογα. Το αυτοκίνητο είναι πισωκίνητο και εφοδιάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο σε όλες τις εκδόσεις, ενώ προαιρετικά διατίθεται και με τετρακίνηση. Οι πωλήσεις του G90, του πρώτου από τα πέντε μοντέλα που θα αποκτήσει η Genesis σε ορίζοντα πενταετίας, θα ξεκινήσουν προς τα μέσα του 2016.

Το εσωτερικό δικαιολογεί τον τίτλο

Το εσωτερικό δικαιολογεί τον τίτλο "το πολυτελέστερο Hyundai που κατασκευάστηκε ποτέ".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto