• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η Tesla «πάτησε» Ελλάδα: Νέο site & τιμές

36.636 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/7/2020

Η Tesla ήρθε επίσημα στην Ελλάδα, μετά την ενεργοποίηση του ελληνικού site και την ανάρτηση τιμοκαταλόγου και διαμορφωτή για τα προσφερόμενα μοντέλα.

Πριν περίπου δέκα ημέρες είχαμε δημοσιεύσει την αγγελία που είχε αναρτήσει η Tesla για αναζήτηση προσωπικού στη χώρα μας. Σήμερα, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η επίσημη ιστοσελίδα της Tesla (www.tesla.com/el_gr) στην οποία μπορεί κανείς να περιηγηθεί και να δει τα μοντέλα τα οποία θα προσφέρονται στην ελληνική αγορά.

Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την ηλεκτροκίνηση σε όλο τον πλανήτη, αλλιώς δεν εξηγείται πως δραστηριοποιήθηκε τόσο δυναμικά, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αιτήσεων για την χορήγηση στης κρατικής επιδότησης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Δες εδώ: Πως μπορείς να πάρεις την κρατική επιδότηση | Οδηγός αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Μπαίνοντας στο ελληνικό site της Tesla μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τα γούστα σας το μοντέλο της επιλογής σας. Το φθηνότερο μοντέλο της Tesla στην ελληνική αγορά τιμάται από 45.990 ευρώ, χωρίς ωστόσο να συνυπολογίζεται η κρατική επιδότηση. Από εκεί και έπειτα, οι παραγγελίες είναι ανοιχτές, με το ποσό της δέσμευσης ενός μοντέλου της Tesla να διαμορφώνεται στα 100 ευρώ. Οσονούπω αναμένεται να δούμε και φυσικό κατάστημα της Tesla στην Ελλάδα.

Τέλος, πριν δείτε τον παρακάτω πίνακα με τις τιμές των μοντέλων στην εγχώρια αγορά, αξίζει να αναφερθεί ότι στο ελληνικό site της Tesla ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο.
 
Μοντέλο Αυτονομία (WLTP) Τιμή με ΦΠΑ & έξοδα παράδοσης & εγγράφων (ευρώ)
Model 3 Standard Range Plus 409 χλμ. 45.990
Model 3 Long Range 560 χλμ. 54.990
Model 3 Performance 530 χλμ. 60.990
Model S Long Range 610 χλμ. 83.990
Model S Performance 593 χλμ. 99.990
Model X Long Range 507 χλμ. 89.990
Model X Performance 487 χλμ. 105.990

3 διαθέσιμα άρθρα για TESLA  MODEL 3

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια