Η Tesla ανήρτησε πρόσφατα μία αγγελία με την οποία αναζητά προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ψάχνει προσωπικό για την Ελλάδα η Tesla

5.068 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2020)

Η Tesla εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχει κάνει γνωστό πως θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό και για τις ανάγκες της λειτουργίας της, η εταιρεία του Elon Musk έχει αναρτήσει αγγελία με την οποία ζητά προσωπικό!


Τον Φλεβάρη του 2018 επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Tesla Motors να έρχεται στην Ελλάδα, όταν και πραγματοποιήθηκε η καταχώρηση της Tesla Greece Μονοπρόσωπης ΙΚΕ στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο). Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος, το οποίο έχει ιδρυθεί από το ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ενώ επικεφαλής της Tesla Greece ορίζεται, σύμφωνα με την τότε καταχώριση στο ΓΕΜΗ ο Οικονομικός Διευθυντής της Tesla Ευρώπης, κος Stephan Werkman.
 
Συνεχίζοντας λοιπόν τις διαδικασίες προκειμένου η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στη χώρα μας, ανήρτησε πρόσφατα μία αγγελία με την οποία αναζητά προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία της.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Tesla Motors, αναζητούνται συνεργάτες στα τμήματα πωλήσεων και υποστήριξης πελατών (Customer Support). Στην ιστοσελίδα της η Tesla μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
 
«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την εντυπωσιακή είσοδό μας στην Ελλάδα, αναζητούμε να προσλάβουμε έναν αριθμό Tesla Advisors ώστε να στελεχώσουν τη νέα μας ομάδα στην Αθήνα. Το καθήκον σου ως Tesla Advisor είναι να προσφέρεις απρόσκοπτη εξυπηρέτηση καθ` όλη τη διαδικασία εξυπηρέτησης πελατών. Να έχεις ασταμάτητη αποφασιστικότητα για να πετύχεις και να σε κινητοποιεί η αποστολή της Tesla να επιταχύνει τη μετάβαση του πλανήτη στη βιώσιμη ενέργεια».
 
Τέλος να σημειωθεί πως η σχέση εργασίας συμφωνία με την αγγελία αφορά πλήρες ωράριο.

Hyundai
4green