Aνέπαφες αγορές και συναλλαγές από τον καναπέ του σπιτιού σας! Ένα σύγχρονο e-shop με χιλιάδες επιλογές προϊόντων αυτοκινήτου!
Από ανεμοθραύστες και μπαγαζιέρες μέχρι προιόντα φροντίδας. Τα πάντα με

Aνέπαφες αγορές και συναλλαγές από τον καναπέ του σπιτιού σας! Ένα σύγχρονο e-shop με χιλιάδες επιλογές προϊόντων αυτοκινήτου! Από ανεμοθραύστες και μπαγαζιέρες μέχρι προιόντα φροντίδας. Τα πάντα με 1 κλίκ.

VL Garage

2.664.831 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Στην VL Garage θα βρείτε αξεσουάρ, φώτα xenon και  led, συναγερμούς, μπαταρίες, μπλουζάκια, φόρμες, πατάκια, ράδιο cd ,mp3 player, dvd player και πολλά άλλα, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Είναι εισαγωγική και εμπορική εταιρία με προϊόντα που αφορούν το αυτοκίνητο έχοντας δώσει μεγάλη προσοχή στη στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρα στελέχη που δραστηριοπιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου ( multimedia, ήχος, ασφάλεια, αξεσουάρ) για πολλά χρόνια.                

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του καταναλωτή η  VL Garage εμπλουτίζει και ανανεώνει συνεχώς τη γκάμα της με καινούργια προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.


Θα βρείτε και τους συναγερμούς αυτοκινήτων Pandora

Προστατέψτε το αυτοκίνητο σας με έναν συναγερμό για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Στο κατάστημα της VL Garage θα βρείτε συναγερμούς απλούς με κεντρικό κλείδωμα και συναγερμούς με πολλές λειτουργίες όπως:
  • Εύρεσης αυτοκινήτου μέσω GPS για να βρίσκετε πάντα το αυτοκίνητο σας όπου και εάν είναι
  • Απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα για να θερμαίνεται και να λειτουργεί σωστά πριν την εκκίνηση
  • Κεντρικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα και του παρτ μπαγκάζ
  • Όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας
  • και με εγγύηση εφ όρου ζωής



VL GARAGE
Καλέστε: 2105786997
Δείτε με 1 κλικ: www.vlgarage.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda