Η τελευταία Aventador είναι μια ωδή στη μοναδική Miura Roadster
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τελευταία Aventador είναι μια ωδή στη μοναδική Miura Roadster

1.989 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2022)

Η τελευταία Lamborghini Aventador είναι μια ωδή στην μοναδική Miura P400 Roadster της Bertone, η οποία αποτέλεσε την έμπνευση το Ultimae Roadster.

Η τελευταία Aventador μαζί με τη Miura P400 Roadster της Bertone

Στα τέλη του Σεπτέμβρη η Lamborghini ολοκλήρωσε για δεύτερη φορά την παραγωγή της  Aventador, μετά τη βύθιση του πλοίου Felicity Ace, που μετέφερε 15 Ultimae Roadster και έτσι η ιταλική φίρμα αναγκάστηκε να ξαναβάλει σε λειτουργία τη γραμμή παραγωγής για να αντικαταστήσει τα μοντέλα που είχαν χαθεί. Τότε η μάρκα είχε δημοσιεύσει μία εικόνα της τελευταίας Aventador από το εργοστάσιο, ωστόσο σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φωτογραφήθηκαν μαζί τα δύο μοντέλα

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική μάρκα, η τελευταία Aventador ποζάρει δίπλα στην πηγή έμπνευσής της. Ποια είναι αυτή; Η μία και μοναδική Miura P400 Roadster της Bertone που αποκαλύφθηκε αρχικά τον Απρίλιο του 1968 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών αλλά δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή.

Ίδια χρώματα μέσα και έξω

Αυτός είναι και ο λόγος που η τελευταία Lamborghini Aventador είναι βαμμένη σε χρώμα Azzuro Flake, το ίδιο δηλαδή με την Miura P400 Roadster. Ίδια είναι η ιστορία και για το εσωτερικό με λευκή ταπετσαρία, την ώρα που στο ταμπλό υπάρχει και το σήμα της Miura.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw