Ηλεκτρικός ο διάδοχος της Alfa Romeo MiTo

Ηλεκτρικός ο διάδοχος της Alfa Romeo MiTo

4.438 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Η ιταλική εταιρεία σχεδιάζει να φέρει στην αγορά τον διάδοχο της MiTo αλλά σε αντίθεση με το παρελθόν, αυτός θα είναι ηλεκτρικός.

Δεν θα είναι σίγουρα 3θυρο...

Πάνω στον διάδοχο της MiTo φαίνεται πως εργάζεται η Alfa Romeo σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της ιταλικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το ηλεκτρικό σύνολο των Peugeot e-208 και Opel Corsa-e

Η Alfa Romeo θέλει να φέρει στην αγορά ένα νέο μικρό αυτοκίνητο πόλης που θα αποτελέσει το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας αλλά σε αντίθεση με το τελευταίο MiTo που ήταν διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel, ο διάδοχος θα είναι αμιγώς ηλεκτρικός. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πάρει δάνειο το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο των ομόσταυλων πλέον Peugeot e-208 και Corsa-e, το οποίο αποδίδει 136 άλογα.

«Τα ηλεκτρικά compact αυτοκίνητα είναι το επόμενο βήμα»

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo κ. Damien Dally δήλωσε σχετικά: «H μάρκα έχει ιστορία στην πώληση compact σπορ αυτοκινήτων όπως η Alfasud. Είναι μια κατηγορία που σημειώνει υψηλές πωλήσεις. Η MiTo ήταν τρίθυρο αλλά εάν ήταν 5θυρο, η αγορά στην οποία θα απευθυνόταν θα ήταν μεγαλύτερη. Τα ηλεκτρικά compact αυτοκίνητα είναι το επόμενο βήμα».

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL