Hyundai & Michelin ετοιμάζουν ειδικά ελαστικά για ηλεκτρικά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai & Michelin ετοιμάζουν ειδικά ελαστικά για ηλεκτρικά

1.899 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

Ειδικά ελαστικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα κατασκευάσει η Michelin ως μέρος της νέας συνεργασίας που ανακοίνωσε με την Hyundai.

Υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας από τις Hyundai & Michelin

Η Hyundai και η Michelin ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη ελαστικών νέας γενιάς σχεδιασμένων για premium ηλεκτρικά οχήματα. Ως μέρος της συμφωνίας, η Michelin θα εργαστεί για την ανάπτυξη των ελαστικών αυτών που θα έχουν βέλτιστα χαρακτηριστικά απόδοσης, θα επιτρέπουν σε ένα ηλεκτρικό να οδηγεί μεγάλες αποστάσεις και θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις αυτονομίας και το επιπλέον βάρος των ηλεκτρικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Πράσινα» ελαστικά σε ποσοστό 50%

Επιπρόσθετα, η Hyundai και η Michelin σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν κοινή έρευνα για να αναλύσουν τη φθορά των ελαστικών και την τριβή στο δρόμο, για να βελτιώσουν την ποιότητά τους. Δεδομένου ότι τα ελαστικά θα αφορούν οχήματα premium, θα πρέπει επίσης να είναι ήσυχα και άνετα σε υψηλές ταχύτητες. Τέλος, οι εταιρείες θέλουν να κάνουν τα ελαστικά πιο «πράσινα» με το 50 τοις εκατό του συνολικού βάρους τους να αποτελείται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό από το 20 τοις εκατό των σημερινών ελαστικών τους.

Συνέχεια στη συνεργασία μετά από αυτή για το Ioniq 5

Το μνημόνιο συνεργασίας είναι μη δεσμευτικό, αλλά ακολουθεί μια προηγούμενη συμφωνία μεταξύ των εταιρειών που υπογράφηκε το 2017. Αυτή η συμφωνία, δήλωσε ο Georges Levy, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στον τομέα του εξοπλισμού αυτοκινήτου στη Michelin, οδήγησε στη δημιουργία ενός αποκλειστικού ελαστικού για το Ioniq 5.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen