5 φωτογραφίες »

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Enoch Gabriel Gonzales δημιούργησε το σκληροτράχηλο Hyundai Terracan.

Hyundai Terracan: Έτοιμο για off-road καταστάσεις

2.094 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2020)

Οι φήμες πως η Hyundai ενδέχεται να κατασκευάσει ένα σκληρό SUV σε πλαίσιο τύπου σκάλας έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ένας σχεδιαστής έδειξε πως μπορεί να είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο.


Η Hyundai έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην κατηγορία των SUV και αυτό κάνει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να προτείνουν τις δικές του ιδέες προς την κορεατική μάρκα. Μία από αυτές τις προτάσεις προέρχεται από τον Enoch Gabriel Gonzales ο οποίος δημιούργησε το σκληροτράχηλο Hyundai Terracan.
 
Το εν λόγω μοντέλο σύμφωνα με τον καλλιτέχνη αφορά ένα νέο SUV που θα βασιστεί σε πλαίσιο τύπου σκάλας και θα είναι ακόμα πιο ικανό στις απαιτητικές off-road διαδρομές. Μάλιστα η ιδέα του Gonzales συνδυάζεται με αυτή που ο ίδιος είχε παρουσιάσει πριν από λίγο διάστημα αναφορικά με ένα αντίστοιχο Pick-Up που είχε λάβει την ονομασία Tarlac και σας το είχαμε παρουσιάσει.
 
Τα σχέδια του Gonzales δείχνουν πως έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή δουλειά, δεδομένου πως δεν έχουν υπάρξει πρωτότυπα από τη Hyundai για να μπορέσει να βασιστεί σε αυτά. Στο μπροστινό μέρος, το Terracan διαθέτει λεπτούς προβολείς, καπό με αεραγωγό, δύο γάντζους ρυμούλκησης και μία προστατευτική πλάκα. Ο στιβαρός σχεδιασμός του SUV είναι ιδιαίτερα εμφανής στο πλάι όπου έχει ελαστικά εκτός δρόμου και εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος, ενώ στο πίσω μέρος φέρει LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα σταυρού. Φυσικά παρόντα είναι και άλλα off-road αξεσουάρ, όπως το snorkel αλλά και η σχάρα οροφής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Enoch Gabriel Gonzales έχει σχεδιάσει και εκδόσεις του Terracan που είναι καταλληλότερες για οδήγηση στο δρόμο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο και μια δεύτερη πτυχή του εγχειρήματός του.

Hyundai
4green