3 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση του Εnoch Gabriel Gonzales για το pick-up της Hyundai.

Το αντι-Ηilux της Hyundai

5.216 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2020)

H Hyundai θέλει να κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των pick-up και να πάρει ένα καλό μερίδιο από την «πίτα». Θα τα καταφέρει με έναν τέτοιο «εργάτη»;


H Ηyundai θα λανσάρει σύντομα το πρώτο της pick-up κάτω από την ονομασία Santa Cruz, ωστόσο, λόγω του μεγέθους του, δεν θα έρθει αντιμέτωπο με τα βαριά ονόματα της κατηγορίας σημειώνουν χιλιάδες πωλήσεις τον μήνα κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ.

Όλες οι εταιρείες που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην επαγγελματική αυτή κατηγορία γνωρίζουν πως τα σημαντικά κέρδη βρίσκονται στα μεγάλα και μεσαία pick-up και για αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, η Hyundai ετοιμάζεται να λανσάρει και δεύτερο «εργάτη», χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Μιας και τα pick-up απολαμβάνουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών και στην Νοτιοανατολική Ασία, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Εnoch Gabriel Gonzales, έδωσε στο ψηφιακό αυτοκίνητο που δημιούργησε το όνομα Tarlac, όπως ακριβώς ονομάζεται μια περιοχή των Φιλιππίνων από την οποία ο ίδιος κατάγεται.

Ο ίδιος σημειώνει πως το Tarlac είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Hilux και το Ford Ranger και όπως μπορείτε να δείτε, παίρνει δάνειο αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από καινούρια SUV της φίρμας όπως για παράδειγμα το Santa Fe. H γρίλια σε συνδυασμό με τα φωτιστικά σώματα τραβούν αμέσως το βλέμμα ενώ οι μυώδεις γραμμές του του θα του έδιναν αρκετά δυναμική παρουσία στο δρόμο όσο και στον χώρο εργασίας.
 

peugeot
test center