2 φωτογραφίες »

Απολαύστε το, αλλά μη δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.

Ιπτάμενη περιστροφή 360 μοιρών από το Kia K5 (+vid)

1.793 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2020)

Με μία φλατ εναέρια περιστροφή 360 μοιρών το νέο Kia K5 συστήθηκε στο κοινό του και απ` ότι φαίνεται είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε ταινίες δράσεις.


Αν για πολλούς τα σεντάν αυτοκίνητα κατηγοριοποιούνται στα πιο βαρετά, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και από άποψη ικανοτήτων, το νέο Kia K5, παλαιότερα γνωστό και ως Optima, είναι ξεκάθαρο πως έχει αντίθετη άποψη, κάτι που μάλιστα απέδειξε και στην πράξη.
 
Το νέο μοντέλο έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, έχει κερδίσει αρκετά σε σπορ χαρακτηριστικά και πλέον η κορεατική μάρκα θέλησε να δείξει τις ικανότητες του. Η Kia λοιπόν πήρε την απόφαση να καταγράψει ένα πρωτοφανές κόλπο, τόσο για τα δεδομένα του αυτοκινήτου, όσο και για τα δικά της αφού δε μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες κινήσεις στο παρελθόν.
 
Τι έκανε λοιπόν; Η απάντηση είναι η εξής. Έβαλε το νέο Κ5 να πραγματοποιήσει μία φλατ εναέρια περιστροφή 360 μοιρών ανάμεσα από δύο ράμπες, την οποία μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε στο βίντεο που έχουμε ενσωματώσει. Όλα αυτά για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ το οποίο έπαιξε κατά τη διάρκεια της 72ης τελετής των βραβείων Emmy που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών τηλεθεατών τόσο εντός ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Αν μη τι άλλο παρά εντυπωσιακό το εγχείρημα του Kia K5, που φυσικά έγινε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, συνθήκες και επαγγελματίες. Απολαύστε το στο βίντεο, αλλά μη δοκιμάσετε κάτι ανάλογο.
 

ELASTIKA 2024
OPEL