Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το Mondeo από τη γκάμα της Ford και μάλιστα δεν θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα έχει αυτή τη τύχη.

«Κόβει» το Mondeo η Ford

5.465 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το Mondeo από τη γκάμα της Ford και μάλιστα δεν θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα έχει αυτή την τύχη.

Αν και πριν λίγο διάστημα ένας εκπρόσωπος της Ford δήλωσε ότι «το Ford Mondeo παραμένει βασικό κομμάτι της σειράς προϊόντων μας στην Ευρώπη», φαίνεται πως η φίρμα τελικά άλλαξε γνώμη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εφημερίδες «The Sunday Times» και «The Telegraph» το οικογενειακό αυτοκίνητο θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα κοπούν από τη γραμμή παραγωγής, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος της στην ήπειρο της Ευρώπης.
 
Επιπλέον τα ίδια μέσα, το ρεπορτάζ των οποίων αναδημοσιεύεται και από άλλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγω πως την ίδια ακριβώς μοίρα θα μπορούν να έχουν και τα S-Max και Galaxy, προκειμένου η φίρμα να προσφέρει ακόμα περισσότερα SUV και crossover.
Η Ford η οποία θέλει να εξοικονομήσει τουλάχιστον 25 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022, σύμφωνα πάντα με τα μέσα θα περιορίσει και τις δαπάνες της στους τομείς μηχανικής, εμπορίας, κατασκευής και πωλήσεων. Αυτό όπως είναι φυσικό θα επηρεάσει και το ευρωπαϊκό εργατικό δυναμικό το οποίο μπορεί να μειωθεί μέχρι και κατά 24.000 εργαζομένους οι οποίοι θα απολυθούν από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ισπανία.
 
Μέχρι στιγμής η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ των μέσων, ωστόσο το θέμα αναμένεται να απασχολήσει αρκετά το ευρωπαϊκό κοινό μέχρι να ξεκαθαρίσει.

CORAL GAS PASXA
citroen