Το ατύχημα με το ιταλικό «υπεραυτοκίνητο» έλαβε χώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο φημισμένο Beverly Hills.

LaFerrari βγαίνει νοκ-άουτ (+vid&pic)

2.302 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Την ατυχία μίας McLaren Senna η οποία προσέκρουσε μετωπικά σε ένα τοίχο στη Γερμανία, ακολούθησε μία Ferrari LaFerrari στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το ατύχημα με το ιταλικό «υπεραυτοκίνητο» έλαβε χώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο φημισμένο Beverly Hills, με την «ιταλίδα καλλονή» να αποκομίζει εκτεταμένες ζημιές στο μπροστά μέρος.
 
Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος του κειμένου, ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την κατάληξη του ατυχήματος, αναφέροντας επιπλέον ότι ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί από τη θέση του.
Βλέποντας το παρμπρίζ να μην έχει υποστεί ζημιές, λογικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ούτε από την πλευρά των αστυνομικών αρχών της περιοχής υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες. Ωστόσο δεν παύει η LaFerrari να έχει υποστεί σημαντικούς τραυματισμούς οι οποίοι αν δεν συνηγορήσουν στην ολική της διαγραφή τότε θα την κρατήσουν στα πιτς για αρκετό χρονικό διάστημα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως οι πρώτες πληροφορίες που έρχονταν από τις ΗΠΑ έκαναν λόγο πως οδηγός της LaFerrari ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας Robert Herjavec.

PEIRAIOS LEASING
OPEL