Λεωφορείο στην Παλλήνη «καρφώθηκε» σε μαγαζί

Λεωφορείο στην Παλλήνη «καρφώθηκε» σε μαγαζί

1.578 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

Οδηγός αστικού λεωφορείου στην Παλλήνη έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε μαγαζί. Τραυματίας ο οδηγός, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Τροχαίο με αστικό λεωφορείο

Τροχαίο ατύχημα επί της Λ. Μαραθώνος στο ύψος του Γέρακα έλαβε χώρα της πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (18/5), χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, ωστόσο δεν απεφεύχθησαν οι τραυματισμοί και οι σημαντικές υλικές ζημιές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πέρασε κάθετα τη Λ. Μαραθώνος και σταμάτησε σε μαγαζί

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, για άγνωστο λόγο ο οδηγός του αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ που είχε κατεύθυνση στο ρεύμα προς Μαραθώνα, έχασε τον έλεγχο και αφού αρχικά προσέκρουσε στο φανάρι, στη συνέχεια προσέκρουσε στην διαχωριστική νησίδα της Λ. Μαραθώνος την οποία και πέρασε μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. Ως εκ θαύματος το ανεξέλεγκτο λεωφορείο δεν συγκρούστηκε με κάποιο από τα διερχόμενα οχήματα και κατέληξε στην βιτρίνα ενός καταστήματος, δημιουργώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Τραυματίας ο οδηγός, καλά οι 6 επιβάτες

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο και δυνάμεις της αστυνομίας. Ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι έξι επιβάτες που μετέφερε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL