Lexus LBX: Έτσι θα μοιάζει το πολυτελές ιαπωνικό SUV πόλης

8.970 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2023)
Η γρίλια τραβάει τα βλέμματα στο ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.
2 Φωτογραφίες »

Η γρίλια τραβάει τα βλέμματα στο ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.

Το kolesa.ru αποκάλυψε το ψηφιακό του σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Lexus LBX που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιουνίου.

Ιδού η πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από όταν η Lexus παρουσίασε το πρώτο teaser για το νέο της μοντέλο, το LBX και ήδη το kolesa.ru πρόλαβε να παρουσιάσει την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο SUV της ιαπωνικής premium μάρκας. Η αποκάλυψη του νέου LBX έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει στις 5 Ιουνίου σε μια ειδική εκδήλωση στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Επιβλητικό μπροστά, σπορτίφ πίσω

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες υιοθετεί τα λεπτά και μοντέρνα μπροστινά φωτιστικά σώματα που είδαμε στην teaser εικόνα στις 22 Μαΐου, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πρόβολος πιο χαμηλά, αφού το αυτοκίνητο λαμβάνει μια επιβλητική γρίλια και δύο μεγάλους αεραγωγούς στις άκρες του προφυλακτήρα. Πίσω, τα πίσω φώτα ενώνονται σε σχήμα κύματος, με τον διαχύτη και την αεροτομή να δίνουν σπορτίφ χαρακτήρα.

Με τα μοτέρ του Yaris Cross

Η Lexus δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο, ωστόσο πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως το νέο Lexus LBX θα βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA-B και θα εξοπλιστεί με τους κινητήρες του Toyota Yaris Cross. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να υπάρχει μια υβριδική έκδοση με έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που θα λειτουργεί με έναν ηλεκτροκινητήρα για να παράγει συνδυασμένη ισχύ 116 ίππων. Από κει και πέρα παρούσα θα είναι και μία μη υβριδική προσθιοκίνητη έκδοση με κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 125 ίππους.

AUTOFIT PASXA
NISSAN