2 φωτογραφίες »

Tο υβριδικό 21C έχει την ισχύ 1.250 ίππων που του επιτρέπουν να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα!

Με 1.250 ίππους το Czinger 21C (+vid)

1.829 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Η Czinger συνέχισε να δημοσιοποιεί (σε δόσεις) κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο της μοντέλο, με την ονομασία 21C, το οποίο όπως φαίνεται τηρεί την υπόσχεσή του πως θα είναι ένα hypercar κατάλληλο για τον 21ο αιώνια.

Μετά τις πρώτες συστάσεις που μας έκανε η μάρκα με το μοντέλο ήρθε όπως φαίνεται η στιγμή να γνωριστούμε λίγο καλύτερα. Αυτό επιτυγχάνεται από τη δημοσιοποίηση της ιπποδύναμης και τον επιδόσεων του πολλά υποσχόμενου μοντέλου. Σύμφωνα λοιπόν με τη μικρή αμερικανική φίρμα το υβριδικό 21C έχει την ισχύ 1.250 ίππων που του επιτρέπουν να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα!
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν, ξέρουμε όμως το 21C θα εξοπλίζεται από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης το οποίο έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του μοντέλου από την ίδια την εταιρεία. Ο υποσχόμενος χρόνος του 0-100 χλμ./ώρα είναι πραγματικά εντυπωσιακός και ελάχιστα μοντέλα είναι αυτά που υποστηρίζουν ότι μπορεί να την προσφέρουν, όπως για παράδειγμα το Tesla Roadster, το Rimac C_Two και το Pininfarina Battista. Όμως η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ως το 21C διατηρεί και κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ όλα τα άλλα είναι καθαρά ηλεκτρικά, σαν τη Lotus Evija.    
Το διθέσιο Czinger 21C υπόσχεται επίσης ότι θα έχει μαζί τους πολλά σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ενώ στο εξωτερικό του μέρος βλέπουμε πως το όχημα χαρακτηρίζεται από τεράστια φτερά και μία εξίσου μεγάλη αεροτομή. Επίσης παρατηρούμε μια λωρίδα LED που καλύπτει όλο το πλάτος του πίσω μέρους, έναν αεροδυναμικό διαχύτη και το σύστημα εξάτμισης που καταλήγει στο κέντρο.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda