2 φωτογραφίες »

Στο πίσω μέρος παρατηρούμε μια λωρίδα LED που καλύπτει όλο το πλάτος.

Το Czinger 21C υπόσχεται πολλά (+vid)

1.882 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Η εταιρεία Czinger δεν έχει μεγάλη θέση στο αυτοκινητιστικό στερέωμα, ωστόσο τα πλάνα που έχει για το νέο της αυτοκίνητο κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση, αφού η μάρκα αναφέρει πως έχει κατασκευάσει το αυτοκίνητο του 21ου αιώνα! Αυτό είναι το Czinger 21C.


Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το μοντέλο της αμερικανικής μάρκας, με έδρα την Καλιφόρνια, ωστόσο εκείνη χρησιμοποιεί βαρύγδουπες εκφράσεις για να συστήσει στο κοινό το μοντέλο της. Σύμφωνα λοιπόν με τη μάρκα, το 21C είναι «ένα πρωτοποριακό υπερ-αυτοκίνητο με χαρακτηριστικό σχεδιασμό και κυρίαρχη απόδοση».
 
Σχεδιαστικά βλέπουμε πως το όχημα χαρακτηρίζεται από τεράστια φτερά και μία εξίσου μεγάλη αεροτομή. Επίσης στο πίσω μέρος παρατηρούμε μια λωρίδα LED που καλύπτει όλο το πλάτος, έναν αεροδυναμικό διαχύτη και το σύστημα εξάτμισης που καταλήγει στο κέντρο του μοντέλου.
 
Τεχνικές λεπτομέρειες δεν αναφέρονται, αλλά η Czinger λέει ότι το 21C είναι εξοπλισμένο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που αναπτύσσεται από εκείνη. Παράλληλα υποστηρίζει πως το νέο hypercar υπόσχεται να συνδυάσει «προηγμένα εξαρτήματα κατασκευασμένα με καινοτόμες τεχνολογίες» και ένα σύστημα «ανάρτησης αιχμής».
 
Η τελευταία, αλλά σημαντική πληροφορία είναι πως δε θα αργήσουμε να μάθουμε πολλά για το Czinger 21C καθώς θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον άλλο μήνα.    

Δείτε το βίντεο

PEUGEOT NEW EVANS
4green