Μεταμόρφωσαν το Nissan Z σε SUV
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεταμόρφωσαν το Nissan Z σε SUV

1.881 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2022)

Φοιτητές σε σχολή της Nissan πήραν ένα Murano δεύτερης γενιάς και το έκαναν να μοιάζει σαν το νέο sportscar της μάρκας, το Nissan Z.

Εμφάνιση Nissan Z σε αμάξωμα Murano

Απάντηση στο πως θα μπορούσε να μοιάζει ένας συνδυασμός του νέου Nissan Z και του crossover Murano έδωσαν φοιτητές της σχολής Nissan Gakuen της Ιαπωνίας. Το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως είναι αξιοσημείωτο καθώς το αυτοκίνητο, εάν και έχει  -θα λέγαμε - ιδιαίτερη εμφάνιση, καταφέρνει να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία δύο πολύ διαφορετικών κόσμων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Crossover αλλά με εμφάνιση Nissan Z

Το όνομα του αυτοκινήτου είναι Fairlady Χ και υιοθετεί τα φωτιστικά σώματα, την γρίλια, το καπό και τον μπροστινό προφυλακτήρα του Nissan Z αλλά δεν λαμβάνει την coupe οροφή του. Το αυτοκίνητο τονίζεται επίσης από τα ενισχυμένα του φτερά αλλά και από την αεροτομή στο τέλος της οροφής που μοιάζει επίσης με αυτή του Z.

Δεν γνωρίζουμε το μοτέρ του

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αποκαλυφθεί εάν το Fairlady Χ τροφοδοτείται από τον V6 κινητήρα των 406 ίππων του Nissan Z, ρίχνοντας μια ματιά όμως στο εσωτερικό του οχήματος, βλέπουμε πως οι φοιτητές έχουν τοποθετήσει ένα πιο σπορ τιμόνι και νέα καθίσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto