Μια Lexus LC 500 για την Αστυνομία στην Ιαπωνία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια Lexus LC 500 για την Αστυνομία στην Ιαπωνία

2.598 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2020)

Μια Lexus LC 500 με ισχύ 477 άλογα έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία της Ιαπωνίας. Δείτε τι άλλα μοντέλα έχει στον στόλο της.

Mε μια Lexus LC 500 ενισχύθηκε η Αστυνομία της Ιαπωνίας με δωρεά που έκανε το υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας, κ. Kazuo Nakamura. Το αυτοκίνητο δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Tochigi που έχει μια μακρά ιστορία στην χρησιμοποίηση ιαπωνικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή την στιγμή, το τμήμα αυτό έχει επίσης στο στόλο του ένα Nissan GT-R R35, ενώ στο παρελθόν είχε στην διάθεσή του Honda NSX, Mazda RX-7 FD, Skyline R34, Skyline R33 και Subaru Impreza WRX STi. Οι Αρχές θα χρησιμοποιήσουν την LC 500 σαν όχημα Τροχαίας για να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και να πιαστούν οι φυγάδες. Φυσικά, η LC 500 έχει ντυθεί στα χρώματα της Αστυνομίας.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο κινητήριο σύνολο του αυτοκινήτου αλλά κατά πάσα πιθανότητα, η Lexus συνεχίζει να έχει στο μηχανοστάσιό της τον εργοστασιακό ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 5,0 λίτρων με ισχύ 477 άλογα και 540 Nm ροπής.

Αν και ο στόλος αυτοκινήτων που έχει το αστυνομικό τμήμα του Tochigi, στο Ντουμπάι, είναι σύνηθες να βλέπουμε Bugatti Veyron, Porsche 918, Mercedes SLS AMG, Ferrari FF και Audi R8 σε ρόλο περιπολικών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center