Mopar: Νέα Jeep και RAM στη SEMA 2022
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mopar: Νέα Jeep και RAM στη SEMA 2022

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2022)

Η Stellantis παρουσίασε μερικά νέα σκίτσα που αποτελούν προεπισκόπηση των πρωτότυπων αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν στη Mopar στην έκθεση SEMA 2022 στο Λας Βέγκας.

3 νέα σκίτσα δημοσιεύθηκαν από τη Mopar

Μπορεί η Mopar να δημοσίευσε μόνο τρεις συνολικά εικόνες, ωστόσο δεν γίνεται πραγματικά σαφές αν παρουσιάζονται 2 ή 3 οχήματα. Τα πράγματα σίγουρα όμως θα ξεκαθαρίσουν στην έκθεση της SEMA 2022.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικό πρωτότυπο από τη Jeep

Το πρώτο σκίτσο φαίνεται να ανήκει στην Jeep και μιλάμε για ένα Wrangler με μεγάλα ελαστικά εκτός δρόμου, ενώ οι θύρες του έχουν αφαιρεθεί. Η βαφή του είναι δύο τόνων με ένα έντονο πορτοκαλί στο κυρίως σώμα και μία μαύρη οροφή, καθώς μία λεζάντα «SURGE» δίνει έμφαση στο E με μπλε χρώμα, κάτι που συνηθίζει η μάρκα για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Οι πιο παρατηρητικοί θα αναγνωρίσουν και το λογότυπο EV μπροστά από την πόρτα, κάτι που υποδηλώνει πως μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Η Jeep δεν έχει κρύψει την θέλησή της για ηλεκτρικά, αφού πριν λίγο καιρό αποκάλυψε τα Recon και Avenger, μαρτυρώντας πως εργάζεται και σε άλλα ηλεκτρικά μοντέλα. Δεδομένης της απήχησης που έχει η Jeep στο aftermarket, είναι λογικό η  Mopar να μπαίνει κι αυτή στο χορό των τροποποιήσεων και βελτιώσεων των ηλεκτρικών.
 

Ένα ή δύο pick-up «θηρία» θα παρουσιάσει η RAM

Οι άλλες δύο φωτογραφίες, είναι προϊόντα της RAM. Αμφότερες απεικονίζουν μοντέλα βαμμένα με έντονα χρώματα και γραφικά, γεγονός που «μπερδεύει» στο αν αφορούν το ίδιο όχημα. Από κει και ύστερα, στη μία φωτογραφία είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για  ένα pick-up μοντέλο, με πλούσιες off-road ικανότητες χάρη στα ελαστικά παντός εδάφους που διαθέτει. Από την άλλη, το σκίτσο με τη μπροστινή όψη, φαίνεται πως μιλάμε πάλι για pick-up όχημα με επιβλητική εμφάνιση και διαστάσεις. Η γρίλια κυριαρχεί στη μάσκα με το λογότυπο της φίρμας να «βγάζει μάτι», ενώ πλαισιώνεται από λεπτά φωτιστικά σώματα LED.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw