Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Μπήκαν τα LED φώτα στη Λεωφόρο Κηφισίας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπήκαν τα LED φώτα στη Λεωφόρο Κηφισίας

1.550 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Η τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED στη Λ. Κηφισίας από την Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι δρόμοι.

Έως το 2023 θα έχουν μπει LED φώτα σε όλη την Αττική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων χαμηλής κατανάλωσης και αυξημένης απόδοσης τύπου LED σε όλους τους οδικούς άξονες, που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 36,9 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 33,4 εκατομμύρια ευρώ προέρχονται από χρηματοδότηση της Περιφέρειας μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος ΠΕΠ Αττικής 2014-2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Λεωφόρο Κηφισίας

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλαιών, ενεργοβόρων φωτιστικών νατρίου, με νέου τύπου τηλεδιαχειριζόμενα φωτιστικά κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας. Ο Βόρειος κεντρικός άξονας του λεκανοπεδίου διαθέτει πλέον επαρκή φωτισμό που αλλάζει τα δεδομένα κατά την νυχτερινή οδήγηση και βελτιώνει σημαντικά την οδική ασφάλεια. 

Ταυτόχρονα στη Λεωφόρο Κηφισίας έχουν γίνει εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και πλέον διαθέτει βελτιωμένο οδόστρωμα (αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο μεγαλύτερο μήκος), νέες διαγραμμίσεις, πράσινες κεντρικές νησίδες και νέα σήμανση.

Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας κατά 60%

Το μεγαλύτερο έργο φωτισμού των κεντρικών οδικών αξόνων της Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αλλάζει την εικόνα της Αττικής ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 60% αυτή την κρίσιμη περίοδο της αύξησης των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας.
 

Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ήδη  η τοποθέτηση των νέων LED φωτιστικών σωμάτων στη Λ.  Αθηνών – Σουνίου, στη Λ. Μεσογείων, στη Λ. Συγγρού , στη  Λ. Βουλιαγμένης στην Καλλιρόης στη Λ. Ποσειδώνος και στη Λ. Χαμοστέρνας, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στην Λ. Αθηνών, στην Λ. Πέτρου Ράλλη και στην Λ. Λαυρίου. Στους επόμενους δύο μήνες θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του φωτισμού στον Κηφισό και στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ενώ μέχρι τέλος του έτους οι κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής θα διαθέτουν LED Φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης.

«Λάμπει» πλέον η Λ.Κηφισίας!
- Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Λεωφόρο Κηφισίας
- Έως το 2023 θα έχουν μπει LED φώτα σε όλη την Αττική
- Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας κατά 60%
Μήπως πρέπει να γίνει κάτι για τις λακκούβες των δρόμων; Εσύ τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: