8 φωτογραφίες »

Η κάθε μία από τις τέσσερις επιλογές αναφέρεται σε αυτοκίνητα που κατά το παρελθόν έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Νέα Lotus Elise από το παρελθόν (+vid)

2.710 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2020)

Η Lotus εμπνέετε από την πλούσια ιστορία της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το κάνει προσφέροντας για την Elise τέσσερα διαφορετικά διακοσμητικά χρωματικά πακέτα για το εσωτερικό και το εξωτερικό, αλλά και επιπλέον εξοπλισμό.


Τα τέσσερα νέα σχέδια χρωμάτων είναι διαθέσιμα στην περιορισμένη έκδοση Elise Classic Heritage Edition, η οποία διαθέτει επίσης ως στάνταρ επιπλέον εξοπλισμό, σε σχέση με αυτό που μπορεί να βρει κανείς στην Elise Sport 220 στην οποία βασίζεται.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το μοντέλο μπορεί να βαφτεί με κόκκινο, μαύρο, γαλάζιο ή σκούρο μπλε χρώμα, τα οποία συνδυάζονται με τρεις ρίγες, δύο πολύ λεπτές που περικλείουν μία μεγαλύτερη. Στην κόκκινη επιλογή οι λεπτές ρίγες έχουν άσπρο χρώμα, ενώ η φαρδιά χρυσό. Το μαύρο μοντέλο χρησιμοποιεί μόνο χρυσό χρώμα στις ρίγες, το σκούρο μπλε μόνο λευκό, ενώ γαλάζιο κερδίζει δύο λευκές και μία κόκκινη ρίγα.
 
Η κάθε μία από τις τέσσερις επιλογές αναφέρεται σε αυτοκίνητα που κατά το παρελθόν έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ να τονίσουμε πως τα αντίστοιχα χρώματα περνούν και στο εσωτερικό. Εκεί θα μπορέσει να βρει κανείς και μία αριθμημένη ταμπέλα κατασκευής όπου επιβεβαιώνει την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.
 
Κάθε αυτοκίνητο θα διαθέτει ραδιόφωνο DAB, σύστημα ήχου τεσσάρων ηχείων, air-condition, cruise control, ελαφριές ζάντες αλουμινίου επιδόσεων και δισκόφρενα. Φυσικά παρών είναι και ο προαιρετικός εξοπλισμός, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα εξάτμισης τιτανίου. Μόνο 100 μονάδες θα γίνουν συνολικά με τους τυχερούς να μπορούν να επιλέγουν όποιο χρωματισμό επιθυμούν.
 

Hyundai
vw