To concept ονομάζεται DN Compagno και αντλεί την σχεδίασή του από το μοντέλο Vignale που κατασκευάστηκε τη δεκετία του 1960.

Το DN Pro Cargo έχει τη μορφή ενός μικρού βαν το οποίο έχει ως στόχο του τη μεταφορά εμπορευμάτων και όχι μόνο.

Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί και υδραυλική ράμπα για ευκολότερη πρόσβαση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Νέα concepts της Daihatsu

2.046 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Το παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο θα δώσει η Daihatsu, η οποία παρουσίασε δύο ακόμα concepts από αυτά που έχει προγραμματίσει να εμφανίσει στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το πρώτο concept ονομάζεται DN Compagno και αντλεί την σχεδίασή του από το μοντέλο Vignale που κατασκευάστηκε τη δεκετία του 1960, με το κόκκινο πρωτότυπο να παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 λίτρου.
 
Το DN Compagno φέρει το σχηματισμό ενός τετράθυρου coupe, ενώ ο σχεδιασμός του έχει τόσο ρετρό όσο και φουτουριστικά στοιχεία, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το κλασικό, όπως αποδεικνύει η αντικατάσταση των πλαϊνών καθρεφτών με διακριτικές κάμερες.
 
Εκτός από το DN Compagno η εταιρεία παρουσίασε και ένα ακόμα concept το DN Pro Cargo.
Το DN Pro Cargo έχει τη μορφή ενός μικρού βαν το οποίο έχει ως στόχο του τη μεταφορά εμπορευμάτων και όχι μόνο. Όπως βλέπουμε το πρωτότυπο έχει μικρούς τροχούς, με τις έντονες γωνίες να είναι χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του. Στο εσωτερικό ο χώρος είναι ικανός για να φιλοξενήσει εμπορεύματα, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί και υδραυλική ράμπα για ευκολότερη πρόσβαση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Daihatsu μαζί με τα DN Compagno και DN Pro Cargo θα παρουσιάσει στην Έκθεση του Τόκιο, τα DN U-Space, το DN Trek και το DN Multisix.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen