Νέο Audi RS 8: «Στριψολαίμικο» με έμπνευση από το Audi RS 6 Avant
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Audi RS 8: «Στριψολαίμικο» με έμπνευση από το Audi RS 6 Avant

3.515 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2022)

Ανεξάρτητος δημιουργός παρουσίασε το σχέδιό του για ένα καινούριο Audi RS 8 που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στην πανίσχυρη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance των 843 ίππων.

«Στριψολαίμικο» όσο κανένα άλλο

Λίγα είναι τα γερμανικά αυτοκίνητα που ενθουσιάζουν τους petrolheads τόσο πολύ όσο τα μοντέλα RS της Audi Sport, ωστόσο η γερμανική φίρμα διατηρεί στην γκάμα της κάποια αυτοκίνητα που ακόμη δεν έχουν λάβει την φροντίδα του ειδικού αυτού τμήματός της. Τρανό παράδειγμα είναι το πιο πολυτελές μοντέλο της, το A8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τραβάει το μάτι η σχεδίασή του

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Hycade αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Audi RS 8, παίρνοντας ως βάση το ήδη εντυπωσιακό S8 και έμπνευση από το εμβληματικό RS 6. 

Μια σειρά από τροποποιήσεις κάνουν αμέσως το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από το απλό A8. Για παράδειγμα, ο πρόβολος είναι τώρα πιο επιθετικός και λαμβάνει μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ η γρίλια του φέρνει αμέσως στο νου το RS 6 και οι ενισχυμένοι θόλοι και η μικρότερη απόσταση από το έδαφος κάνουν το αυτοκίνητο πιο δυναμικό από ποτέ. Πιο γήινες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρους, όπου ο σχεδιαστής δίνει στο αυτοκίνητο νέο προφυλακτήρα και ένα ζεύγος από στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης που τραβούν το μάτι.

Θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Το τωρινό Audi S8 τροφοδοτείται από έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 571 ίππων και 800 Nm ροπής. Εάν το RS 8 έμπαινε στην παραγωγή, η ισχύς θα μπορούσε να ανέβει πολύ υψηλότερα, ώστε το μοντέλο να τεθεί αντιμέτωπο με τη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance που αποδίδει 843 άλογα και πάνω από 1.400 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto