Το εσωτερικό στο νέο Nissan Qashqai είναι πλήρως ψηφιοποιημένο και  δείχνει να διαθέτει πιο high-tech και premium χαρακτηριστικά. Οι χώροι και η πρακτικότητα τονίστηκαν ακόμα περισσότερο.
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό στο νέο Nissan Qashqai είναι πλήρως ψηφιοποιημένο και δείχνει να διαθέτει πιο high-tech και premium χαρακτηριστικά. Οι χώροι και η πρακτικότητα τονίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Εσωτερικό-Τεχνολογία

123.523 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Εσωτερικό: Με premium βλέψεις στο νέο Qashqai

Καλοφτιαγμένο, αλλά μετριοπαθές σε εικόνα και υλικά το εσωτερικό του προηγούμενου Nissan Qashqai. Οι χώροι επιβατών και αποσκευών, καθώς και η πρακτικότητα ήταν ανάμεσα στα ατού του μοντέλου.

Καλοφτιαγμένο, αλλά μετριοπαθές σε εικόνα και υλικά το εσωτερικό του προηγούμενου Nissan Qashqai. Οι χώροι επιβατών και αποσκευών, καθώς και η πρακτικότητα ήταν ανάμεσα στα ατού του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το νέο Qashqai δείχνει να διαθέτει πιο high-tech και premium εσωτερικό αποτινάσσοντας το πιο συντηρητικό ύφος του παρελθόντος. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός με διάμετρο 12,3 ιντσών,  ενώ το «πρόσωπο» του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Nissan Connect στο ταμπλό είναι μία νέα, υψηλότερης ανάλυσης, wide οθόνη αφής 9 ιντσών, μέσω της οποία μπορεί κανείς να διαχειριστεί πληθώρα λειτουργιών για την διασυνδεσιμότητα, την πλοήγηση, τα multimedia κ.λπ.. Επιπλέον, το Qashqai εφοδιάζεται με σύστημα Head-Up Display 10,8 ιντσών για πρώτη φορά, προσφέροντας σύμφωνα με τη Nissan το μεγαλύτερο μέγεθος απεικόνισης στην κλάση. Κοιτώντας συνολικότερα το ταμπλό και την καμπίνα, παρατηρεί κανείς την προσοχή που έχει δοθεί στην ποιότητα με την προσοχή να συγκεντρώνεται στον νέο επίπεδο επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου, αλλά και στο φινίρισμα των πλήκτρων και των υλικών της κονσόλας. Τα μπροστινά καθίσματα προσφέρουν πλέον δυνατότητα μασάζ, ενώ η νέα σχεδίαση από δέρμα Nappa απαιτεί 25 ημέρες για την παραγωγή και περισσότερο από 60 λεπτά για να «κεντηθεί» η νέα τρισδιάστατη καπιτονέ εικόνα σε σχήμα διαμαντιού.

Τεχνολογία: Tα πάντα όλα!
Στο τεχνολογικό σκέλος, το νέο Nissan Qashqai διαθέτει όλες τις μοντέρνες ευκολίες της σύγχρονης εποχής: θύρες USB (Type-A & Type-C) εμπρός και πίσω, over-the-air ενημερώσεις των 3D χαρτών του συστήματος πλοήγησης, υπηρεσίες Home-to-car με συσκευές Google Assistant & Amazon Alexa, Apple CarPlay & Android Auto κ.ά.. Στην –μακρά- λίστα ξεχωρίζει επίσης η επόμενη γενιά ProPilot με Navi-link, το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης που πλέον μπορεί να προσαρμόσει την ταχύτητα ανάλογα τις εξωτερικές συνθήκες, να χρησιμοποιήσει δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης και τα ραντάρ τυφλών σημείων, να προειδοποιήσει για πλευρική επαφή με αντικείμενο κ.ά. Σημαντικός για την ασφάλεια και ο κεντρικός αερόσακος που αναπτύσσεται ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό για να μην χτυπήσουν μεταξύ τους σε πλευρική σύγκρουση, ως μέρος της πλήρους σουίτας ασφάλειας του Qashqai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL