Το ελαστικό της Vredestein υπόσχεται top απόδοσή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και την ικανότητά του σε χειμερινές συνθήκες.

Το ελαστικό της Vredestein υπόσχεται top απόδοσή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και την ικανότητά του σε χειμερινές συνθήκες.

Νέο Vredestein Quatrac Pro+. Ελαστικό 4 εποχών

4.879 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2023)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο 2μηνο. Για επιβατικά και SUV οχήματα. Υπόσχεται πως θα αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς για κράτημα, ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα. Το νέο ελαστικό 4 εποχών της Vredestein με την ονομασία Quatrac Pro+.

Η Apollo Tires επιβεβαίωσε λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο Vredestein Quatrac Pro+. Αφορά ένα ελαστικό για όλες τις εποχές για αυτοκίνητα και SUV. Το νέο ελαστικό με βάση τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή του θέτει νέα σημεία αναφοράς για κράτημα, ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα. Θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη από τον Αύγουστο και, όταν ολοκληρωθεί η κυκλοφορία, θα είναι διαθέσιμο σε 108 μεγέθη για ζάντες τροχών 17 έως 22 ιντσών.
 
Προσφέρεται στην ίδια γκάμα μεγεθών με το δημοφιλές Vredestein Quatrac Pro (το οποίο παραμένει στην γκάμα και πωλείται κανονικά), η κυκλοφορία του νέου ελαστικού διασφαλίζει ότι η (κατά τον κατασκευαστή της) premium μάρκα Vredestein της Apollo Tyres θα συνεχίσει να προσφέρει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ελαστικών όλων των εποχών στην αγορά.
 
Το νέο Quatrac Pro+ , πάντα με βάση την περιγραφή της εταιρείας του, προσφέρει το καλύτερο κράτημα στην κατηγορία του σε βρεγμένους δρόμους και, σε σύγκριση με το δημοφιλές Quatrac Pro, προσφέρει 5% καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και μειώνει την αντίσταση κύλισης κατά 5% για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου. Οι δυνατότητες απόδοσης του ελαστικού καθ όλη τη διάρκεια του έτους οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον προηγμένο σχεδιασμό του πέλματος και σε ένα εξελιγμένο νέο μείγμα συστατικών για την ένωση.

 

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN