Νέο «μαυρισμένο» Range Rover Velar HST
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο «μαυρισμένο» Range Rover Velar HST

3.128 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2022)

Τη νέα έκδοση HST πρόσθεσε στην γκάμα του Range Rover Velar η Land Rover, την οποία ωστόσο συνόδευσε μαζί με το μοντέλο Edition, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους αγοραστές του βρετανικού SUV.

Αποκλειστικό χρώμα και επιπλέον εξοπλισμό

Ακόμα πλουσιότερη έκανε την γκάμα του Range Rover Velar η Land Rover προσθέτοντας την έκδοση HST στην γκάμα του. Ως βάση της νέας έκδοσης χρησιμοποιείται το μοντέλο R-Dynamic S, αλλά οι άνθρωποι της μάρκας το εξοπλίζουν με ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Ανάμεσά τους βρίσκουμε την μαύρη οροφή, το πακέτο επένδυσης Black Pack και φιμέ τζάμια. Οι ζάντες μετρούνται στις 21 ίντσες και διαθέτουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, ενώ στην παλέτα των εξωτερικών χρωμάτων προστίθεται το Arroios Grey, το οποίο είναι αποκλειστικό για την έκδοση HST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με βενζίνη και diesel

Στο εσωτερικό, το μαύρο στοιχείο συνεχίζεται, ενώ η καμπίνα περιλαμβάνει, πανοραμική οροφή. Το HST συνοδεύεται επίσης στάνταρ με προσαρμοζόμενη αερανάρτηση. Στα μηχανικά σύνολα το Range Rover Velar HST διατίθεται τόσο με τον 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 400 ίππους (P400), όσο και με τον επίσης 6κύλινδρο κινητήρα diesel απόδοσης 300 ίππων (D300).

Στην γκάμα και το Range Rover Velar Edition

Πέραν του Range Rover Velar HST η βρετανική μάρκα επανέφερε στην γκάμα και το Range Rover Velar Edition, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Κίνα. Και αυτό με τη σειρά του διαθέτει μαύρη οροφή και το πακέτο επένδυσης Black Pack. Το όχημα κινείται σε τροχούς 20 ιντσών με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Η πανοραμική οροφή και τα φιμέ τζάμια αποτελούν επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
skoda