11 φωτογραφίες »

Ντεμπούτο για τη νέα Mercedes C-Class All-Terrain

6.221 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2021)

Ακολουθώντας τα βήματα της μεγαλύτερης E-Class All-Terrain, η Mercedes προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας C-Class All-Terrain, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη γκάμα των μοντέλων της.

Οι φήμες που ήθελαν την Mercedes-Benz να ετοιμάζει την crossover λογικής υπερυψωμένη έκδοση της C-Class station wagon έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλούς μήνες τώρα και σήμερα ήρθαν να επιβεβαιωθούν αφού η γερμανική μάρκα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας C-Class All-Terrain, ακολουθώντας τα βήματα της μεγαλύτερης E-Class All-Terrain.


Η νέα C-Class All-Terrain λαμβάνει περισσότερα off-road χαρακτηριστικά σε σχέση με την τυπική C-Class station wagon

Η νέα C-Class All-Terrain λαμβάνει περισσότερα off-road χαρακτηριστικά σε σχέση με την τυπική C-Class station wagon

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η νέα C-Class All-Terrain λαμβάνει περισσότερα off-road χαρακτηριστικά σε σχέση με την τυπική C-Class station wagon και ουσιαστικά αυτά είναι που την καθιστούν πιο σκληροτράχηλη και πιο ικανή σε δυσκολότερες διαδρομές εκτός ασφάλτου. Για παράδειγμα η C-Class All-Terrain έχει αυξήσει την απόστασή της από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά, ενώ έχει εφοδιαστεί με μοναδική γρίλια, εμπρός και πίσω επιπλέον προστατευτικά και έξτρα προστασία στις καμάρες των τροχών. Τα νέα μέρη του αμαξώματος κάνουν την C-Class All-Terrain είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τη wagon κατά 4 χιλιοστά σε μήκος και 21 χιλιοστά σε πλάτος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL