H Lancia Delta Futurista
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Lancia Delta Futurista

Ντεμπούτο για την τελευταία Lancia Delta Futurista

11.927 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Την τελευταία Lancia Delta Futurista αποκάλυψε η εταιρεία Automobili Amos, ωστόσο ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αναβιώνει το εμβληματικό μοντέλο μέσω της πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης Safarista.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Lancia Delta Futurista

Όταν η Automobili Amos αποκάλυψε την Lancia Delta Futurista, μέσω της οποίας αναβίωνε το εμβληματικό ιταλικό μοντέλο είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευαστούν μόλις 20 μονάδες. Η φίρμα ολοκληρώνει λοιπόν το έργο της, καθώς τέσσερα χρόνια μετά αποκάλυψε το τελευταίο από τα 20 μοντέλα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με Martini εξωτερικό

Η τελευταία Lancia Delta Futurista έρχεται με το πασίγνωστο εξωτερικό «ντύσιμο» Martini, με λευκό εξωτερικό αμάξωμα και κόκκινες και μπλε ρίγες. Μάλιστα όπως βλέπουμε η ανακατασκευασμένη Delta Integrale του 1989 φέρει την επιγραφή «Martini Legacy» στην αεροτομή.

1.250 κιλά το βάρος

Όπως όλες οι υπόλοιπες Delta Futurista, ο προφυλακτήρας, το καπό και ολόκληρη η μάσκα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για να διατηρούν το βάρος χαμηλό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την πίσω πόρτα, τον πίσω προφυλακτήρα και το κάλυμμα του κινητήρα. Με αυτά τα μέτρα εξοικονόμησης βάρους, το μοντέλο ζυγίζει μόνο 1.250 κιλά. Η ισχύς είναι 330 ίπποι, ενώ η κίνηση κατευθύνεται και στους τέσσερις τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda