O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του Opel Mokka.

Ο επικεφαλής της Opel μιλάει για το Mokka

2.815 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Η Opel μας έχει δώσει μία σειρά από teaser του νέου Mokka και συνεχίζοντας να μας κρατάει σε εγρήγορση επιστράτευσε και τον διευθύνοντα σύμβουλο της μάρκας προκειμένου να μας κάνει τις συστάσεις με το επερχόμενο μοντέλο.

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες του Opel Mokka αναφέροντας: «Έχω αναλάβει την ευθύνη της Opel τα τρία τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, βάλαμε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερο πάθος στην εξέλιξη του νέου Mokka. Με την επόμενη γενιά Mokka, ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουμε την Opel. Ανυπομονώ να δω το νέο μας μοντέλο στο δρόμο» δήλωσε με ενθουσιασμό ο CEO της Opel.
 
Από κει και πέρα, η γερμανική φίρμα δε θέλησε να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση κάποιων άλλων στοιχείων, ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε και λίγα για το νέο SUV. Η επόμενη γενιά του Opel Mokka υιοθετεί μία εντελώς νέα σχεδίαση βασισμένη στην «multi-energy» πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) της εταιρείας. 
 
Η πλατφόρμα CMP, εκτός από τους κινητήρες καύσης επιτρέπει επίσης την εφαρμογή αμιγούς ηλεκτροκίνησης. Αυτή η δυνατότητα ενσαρκώνεται στη νέα ηλεκτρική έκδοση γνωστή ως Mokka-e. Το ηλεκτρικό Mokka θα έχει τοποθετημένο στο δάπεδο το πακέτο μπαταριών. Ως εκ τούτου το κέντρο βάρους θα είναι χαμηλότερα, ενώ οι Γερμανοί πιστεύουν πως αυτό θα βοηθήσει την αύξηση της στρεπτικής ακαμψίας κατά 30%.  Τέλος να θυμίσουμε πως το νέο Mokka ζυγίζει έως 120 κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του, με σχεδόν ίδιο μεταξόνιο και παρόμοιες διαστάσεις ελαστικών.
 
Κλείνοντας με το εσωτερικό, εκεί ο οδηγός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του το Pure Panel, ένα «πιλοτήριο» πλήρως ψηφιακό, με ελάχιστο αριθμό μπουτόν και υιοθετώντας σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα. Η παραγωγή του μοντέλου ξεκινά στο τέλος της χρονιάς και το νέο Mokka αναμένεται στα καταστήματα διανομέων της Opel το 2021.
 

PEIRAIOS LEASING
moto