Ολοκληρώθηκε για… δεύτερη φορά η παραγωγή της Lamborghini Aventador

Ολοκληρώθηκε για… δεύτερη φορά η παραγωγή της Lamborghini Aventador

1.748 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην παραγωγή της εμβληματικής Lamborghini Aventador, με τους ανθρώπους της ιταλικής φίρμας να βγάζουν και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

Aventador ήταν και πάει!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά την κατασκευή 11.465 μονάδων, η Lamborghini ολοκλήρωσε την κατασκευή της Aventador. Το τελευταίο αυτοκίνητο είναι ένα Ultimae Roadster με μια ειδική απόχρωση του μπλε από το τμήμα προσαρμογής Ad Personam της μάρκας και πηγαίνει σε έναν αγοραστή στην Ελβετία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ολοκληρώθηκε για… δεύτερη φορά η παραγωγή

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Lamborghini τερμάτισε την παραγωγή της Aventador. Ο λόγος έχει να κάνει με τη βύθιση του πλοίου Felicity Ace, που μετέφερε 15 Ultimae Roadster και έτσι η μάρκα αναγκάστηκε να ξαναβάλει μπροστά τη γραμμή παραγωγής για να αντικαταστήσει τα χαμένα μοντέλα και να τα αποστείλει στους ιδιοκτήτες τους.

Πολλές οι μοναδικές Aventador που κυκλοφορούν

Η Aventador αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία για τη Lamborghini, αφού η εταιρεία παρέδωσε περισσότερες Aventador από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα μαζί που εξοπλίζονταν από V12 κινητήρα. Το ογδόντα πέντε τοις εκατό των πελατών επωφελήθηκαν από την δυνατότητα προσαρμογής Ad Personam, με αποτέλεσμα περισσότερα από 200 μοναδικά χρώματα και φινιρίσματα να είναι πλέον παρόντα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
citroen