Oι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μελλοντικό δίδυμο οδηγών της Ferrari για την επόμενη σεζόν.

Oι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το μελλοντικό δίδυμο οδηγών της Ferrari για την επόμενη σεζόν.

Ποιο το δίδυμο οδηγών της Ferrari το 2018;

7.963 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

Πολλοί είναι οι οδηγοί που έχουν συνδεθεί με μετακίνηση στην Scuderia για την νέα χρονιά. Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μακριά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για την Formula 1, οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ποιο θα είναι το μελλοντικό δίδυμο οδηγών της Ferrari για την επόμενη σεζόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σχεδόν το μισό φετινό grid έχει συνδεθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με μετακίνηση προς την ιταλική ομάδα, όμως, όπως φαίνεται, προτεραιότητα έχει η παραμονή του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Sebastien Vettel. O Marchionne φέρεται να είπε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης: « Toυ έχω πει ξεκάθαρα ότι είμαστε έτοιμοι αν θέλει να μείνει μαζί μας. Εξαρτάται από αυτόν.» Από την πλευρά του ο Γερμανός πιλότος δηλώνει αφοσιωμένος στην μάχη του για το πρωτάθλημα.

Ίδια αντιμετώπιση απέναντι στις φήμες έχει και ο Alonso όταν ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει στο Maranello την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος είπε: «Δεν είναι η ώρα αυτή την στιγμή, θα το σκεφτώ τον Σεπτέμβριο. Και η Ferrari και η Mercedes είναι επικεντρωμένες στο Πρωτάθλημα».
 
Για την θέση και του Raikkonen ερίζουν ακόμη περισσότεροι αντικαταστάτες, άλλωστε ο Φινλανδός είχε κάνει πέρα το 2010 για να έρθει ο Alonso στην ομάδα πριν συνεργαστούν για πρώτη φορά στην ιταλική ομάδα το 2014. Ο Μarchionne του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικός καθώς σε σύγκριση με τον Vettel , τον Hamilton αλλά και τον Bottas βρίσκεται αρκετά πίσω. Στο παρελθόν, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν οδηγό της Ferrari τον Grosjean,  τον Sainz ή ακόμα και κάποιον από το δίδυμο της Red Bull, Ricciardo και Vestappen παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο τελευταίος δεν τα πηγαίνει και καλά, αφού έχει πάρα πολλές εγκαταλείψεις.

Εσείς ποιο θα θέλατε να είναι το δίδυμο της Ferrari την νέα χρονιά;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL