Πρεμιέρα για τα Toyota GR GT3 και bZ4X GR Sport
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τα Toyota GR GT3 και bZ4X GR Sport

2.812 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2022)

Το πρωτότυπο Toyota GR GT3 παρουσιάστηκε και μαγνητίζει τα βλέμματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, ενώ συντροφεύεται και από το bZ4X GR Sport Concept!

Δύο νέα πρωτότυπα από την Toyota

Η Toyota δεν πήγε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο έχοντας στη διάθεσή της μόνο το «καυτό» GRMN Yaris, καθώς είχε και άλλα πράγματα να δείξει στο κοινό. Ένα από αυτά είναι και το GR GT3 Concept, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησε η αυτοκινητοβιομηχανία το τελευταίο διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αγωνιστικό GT3 με νέο σχεδιασμό

Αν και δεν είναι σαφές εάν η μάρκα σκοπεύει πραγματικά να κατασκευάσει ένα μοντέλο παραγωγής και να το χρησιμοποιήσει σε αγώνες μέσω του τμήματος Gazoo Racing, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το GR GT3 Concept φαίνεται πολύ διαφορετικό από τα άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα GT3 που έχει κατασκευάσει η Toyota στο παρελθόν. Στο μπροστινό μέρος του GR GT3 Concept βρίσκεται μια μεγάλη μάσκα και ένα έντονο splitter που βοηθά στην αεροδυναμική. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα σύνολο από διαιρούμενους προβολείς. Το μεγάλο μήκος του καπό είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο και περιλαμβάνει μεγάλους αεραγωγούς και περσίδες πάνω από τους θόλους των μπροστινών τροχών.

Από κει και πέρα, εντύπωση προκαλεί η απόφαση των σχεδιαστών να εγκαταστήσουν τις απολήξεις της εξάτμισης ακριβώς πίσω από τους μπροστινούς τροχούς. Στο πίσω μέρος του πρωτότυπου βρίσκεται μία μεγάλη αεροτομή και ένας εξίσου μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης, ενώ μία λεπτή LED φωτιζόμενη μπάρα εκτείνεται σε όλο το πλάτος.

Σπορ πρωτότυπο του ηλεκτρικού bZ4X

Πέραν του GR GT3 Concept η Toyota αποκάλυψε και ένα δεύτερο πρωτότυπο που αφορά το ηλεκτρικό bZ4X και έχει την ονομασία bZ4X GR Sport Concept. Όντας βασισμένο στο υπάρχον ηλεκτρικό SUV της αυτοκινητοβιομηχανίας που αναπτύχθηκε από κοινού με τη Subaru, έχει εξοπλιστεί με μεγαλύτερους τροχούς και ελαστικά, μαύρα ματ πάνελ αμαξώματος και σπορ καθίσματα. Η Toyota προς το παρών δεν έχει πει εάν θα δημιουργήσει ένα μοντέλο παραγωγής.

Ντουέτο «φωτιά» από την Toyota!
-Αποκάλυψε το αγωνιστικό πρωτότυπο GR GT3.
-Νέος σχεδιασμός που διαφέρει από την Supra!
-Ντεμπούτο και για το σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο bZ4X GR Sport, όπου βασίζεται στο ηλεκτρικό SUV της μάρκας.
Πως σου φαίνονται τα δύο μοντέλα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda