Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Taycan GTS με 598 άλογα
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Taycan GTS με 598 άλογα

2.140 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

Τη νέα Taycan GTS, τόσο σε έκδοση σεντάν όσο και σε Sport Turismo παρουσίασε επίσημα η Porsche.

Ακόμα μία ηλεκτρική Taycan πρόσθεσε στην γκάμα της η Porsche, την οποία και συνεχίζει να επεκτείνει. Η νέα Taycan GTS έρχεται για να προστεθεί ανάμεσα στις 4S και Turbo διαθέτοντας όπως είναι φυσικό πολλά στοιχεία από τις «αδερφές» της.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στο εξωτερικό μέρος, το ηλεκτρικό σεντάν διαθέτει την μπροστινή όψη του πακέτου SportDesign από το οποίο έχει επίσης κληρονομήσει τις πλαϊνές ποδιές και το περίγραμμα των πλαϊνών παραθύρων σε γυαλιστερό μαύρο. Οι πλαϊνές ποδιές είναι διακοσμημένες με λογότυπα GTS, ενώ ο διαχύτης που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος διαθέτει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Για να αναδείξει το πιο πρόσφατο μέλος της Taycan, η Porsche εγκαθιστά ζάντες Turbo S Aero Design 20 ιντσών με σατινέ μαύρο φινίρισμα που δεν θα μπορείτε να βρείτε σε καμία άλλη έκδοση.
 

Με 598 ίππους και αυτονομία έως 625 χλμ.

Αναφορικά με την ισχύ να πούμε πως η νέα Taycan GTS διαθέτει ούτε λίγο, ούτε πολύ 598 ίππους. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα που προσφέρουν τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ ανέρχεται στα 250 χλμ./ώρα. Το ηλεκτρικό σεντάν είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 93,4 kWh ως στάνταρ και μπορεί να φορτιστεί έως και 270 κιλοβάτ. Όταν ισχύσει κάτι τέτοιο η μπαταρία σύμφωνα με την Porsche μπορεί να γεμίσει από το 5% έως το 80% σε λιγότερο από 23 λεπτά. Η αυτονομία κίνησης ορίζεται στα 424 - 504 χιλιόμετρα και 524 - 625 χιλιόμετρα εντός πόλης.
 
Από κει και πέρα, οι μηχανικοί της Porsche δανείστηκαν την προσαρμοζόμενη αερανάρτηση από το Taycan Turbo και την προσάρμοσαν στην GTS. Το μοντέλο φρενάρει με εξαπίστονες μπροστινές δαγκάνες με δισκόφρενα 390 χιλιοστών δηλαδή, 30 χιλιοστά μεγαλύτερα από αυτά της 4S. Διαθέσιμα είναι και τα κεραμικά φρένα.
 

Και σε βάγκον έκδοση 

Όπως προαναφέραμε εκτός από το σεντάν διαθέσιμη είναι και μία βάγκον έκδοση με την ονομασία Sport Turismo, που θυμίζει κατά πολύ την έκδοση Cross Turismo. Η Porsche Taycan Sport Turismo έχει την ίδια απόσταση από το έδαφος με τη σεντάν, ενώ η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι βαμμένη πλέον στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο αμάξωμα. Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι ένα ακόμα στοιχείο για να μπορεί κάποιος να την ξεχωρίζει από την Cross Turismo που φέρει αεροτομή βαμμένη σε μαύρο χρώμα.
 
Διαθέσιμη με την Porsche Taycan Sport Turismo είναι και μία νέα πανοραμική οροφή με μεταβλητό έλεγχο φωτισμού, ενώ προαιρετικά μπορεί να αποκτήσει ράγες οροφής, αλλά και μία βάση μεταφοράς ποδηλάτου στο πίσω μέρος.     
 

Από την άνοιξη του 2022 οι παραδόσεις  

Οι Taycan GTS και Taycan GTS Sport Turismo ξεκινούν από 131.834 και 132.786 ευρώ στη Γερμανία. Οι πρώτες παραδόσεις έχουν οριστεί για την άνοιξη του 2022. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες επιλογές κινητήρα για την Sport Turismo.

Νέα Taycan στην οικογένεια!
-Η Taycan GTS κάθεται ανάμεσα στις 4S και Turbo.
-Με 598 άλογα, 0-100 σε σε 3,7 δευτερόλεπτα, αυτονομία έως 625 χλμ.
-Σε σεντάν αλλά και βάγκον χάρη στην έκδοση Sport Turismo.
Αξίζουν 130+ χιλιάρικα για την Taycan GTS;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen