Πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Kia Ceed

5.270 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2021)

Το ανανεωμένο Kia Ceed μετράει ώρες για να αποκαλυφθεί στο κοινό και στο πλαίσιο αυτό η κορεατική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα.

Η τρίτη γενιά του Kia Ceed βρίσκεται στο προσκήνιο για περισσότερα από τρία χρόνια και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα για το δημοφιλές κορεατικό μοντέλο να προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήριά του. Έτσι η κορεατική μάρκα προχώρησε στη δημοσίευση μίας εικόνας teaser που αποκαλύπτει τρεις από τις εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Παρά την πολύ χαμηλή ανάλυση τις εικόνας, από αριστερά προς τα δεξιά, μπορούμε να διακρίνουμε το ProCeed GT, το Ceed GT Line και το συμβατικό βάγκον Ceed με Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης και στην έκδοση GT Line. Σε πρώτη φάση αυτό που φαίνεται είναι πως η Kia έχει διαφοροποιήσει σχεδιαστικά τη μάσκα, ενώ ανασχεδιασμένοι ελαφρώς είναι και οι προβολείς. Αλλαγές πιθανότατα θα έχουν συμβεί και στο πίσω μέρος, όμως δεν έχει υπάρξει προς ώρας κάποια ανάλογη εικόνα.
 
Από κει και πέρα, δεν περνάει απαρατήρητο πως από την εικόνα απουσιάζει το XCeed, κάτι ίσως να υποδηλώνει πως η δική του ανανέωση ίσως καθυστερήσει για λίγο ακόμη.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα η αποκάλυψη του ανανεωμένου Kia Ceed δεν αναμένεται να καθυστερήσει αφού οι Κορεάτες θα δείξουν το μοντέλο την Τετάρτη 14 Ιουλίου. Οπότε σε λίγες ώρες από τώρα θα ξέρουμε.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto