RAV4: Με όφελος 2.000 ευρώ το D-SUV της Toyota!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

RAV4: Με όφελος 2.000 ευρώ το D-SUV της Toyota!

15.153 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2022)

Η Toyota κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του ανανεωμένου RAV4, το οποίο και προσφέρει με όφελος 2.000 ευρώ και τρεις επιλογές, βενζίνη, υβριδικό ή Plug-in υβριδικό.

Προσφορά από την Toyota

Δεν είναι μυστικό πως ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία και όσα ακολούθησαν, είναι οι αυξήσεις στις τιμές όλων των αγαθών. Ανεξάρτητα εάν αυτά είναι πρώτης ανάγκης ή όχι οι τιμές αυξάνονται, ως συνέχεια της αύξησης των τιμών στις πρώτες ύλες. Ωστόσο όπως ισχύει σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και μία από αυτές έρχεται από τη Toyota Ελλάς, η οποία προσφέρει το RAV4 με όφελος 2.000 ευρώ, για όποιον αποκτήσει το θρυλικό SUV έως και τις 30 Ιούνιου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βενζίνη, υβριδικό και Plug-in υβριδικό

Το RAV4, το πρώτο SUV αυτοκίνητο, έχει στη διάθεσή του μια σειρά από κινητήρια σύνολα που ξεκινάνε από τα μοτέρ βενζίνης, προχωρούν στα υβριδικά σύνολα, ενώ παρούσα είναι και η Plug-in υβριδική επιλογή. Όπως προαναφέραμε όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με 2.000 ευρώ έκπτωση, ως μέρος του προωθητικού προγράμματος της εταιρείας η οποία κάνει πιο εύκολη την απόκτησή τους. Για το RAV4 με κινητήρα βενζίνης (175 ίππους) το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 26.640 ευρώ, το RAV4 Hybrid (218 ή 222 ίπποι) κοστίζει από 33.870 ευρώ και 37.170 ευρώ αντίστοιχα, ενώ η κορυφαία Plug-in υβριδική επιλογή (306 ίππους) μπορεί να αγοραστεί από 47.570 ευρώ.

Ανανεωμένο με άνετο εσωτερικό

Στην ανανεωμένη του εκδοχή το RAV4 λαμβάνει νέα LED φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, φωτισμό LED στην καμπίνα, αλλά και πλήθος επιλογών εξατομίκευσης και άνεσης. Την ίδια ώρα το  εσωτερικό του διακρίνεται για την ευχρηστία του, τους μεγάλους του χώρους, την καλή ποιότητα κατασκευής του και την σύγχρονη εικόνα του. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής 8 ή 9 ιντσών για το σύστημα infotainment που φιγουράρει στο κέντρο του ταμπλό, τονίζουν το high-tech στοιχείο, την ώρα που ο χώρος αποσκευών που μετράται στα 580 λίτρα για τις εκδόσεις βενζίνης και Hybrid και στα 500 για την PHEV επιλογή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
citroen