To επόμενο C4 Cactus σε δοκιμές.

Το τωρινό C4 Cactus.

Σε δοκιμές το επόμενο Citroen C4 Cactus

4.704 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Coupe χαρακτηριστικά θέλει να δώσει στο επόμενο C4 Cactus η Citroen ενώ και το μήκος του αναμένεται να μεγαλώσει ελαφρώς.


Με το Citroen C4 Cactus να έχει λάβει ήδη ένα πρώτο facelift μετά τον πρώτο του ερχομό στην αγορά το 2014, έρχονται τώρα στο φως οι πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του μοντέλου ενώ αυτό βρισκόταν σε δοκιμές στην Σκανδιναβία κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το C4 Cactus ήταν μια προσπάθεια της γαλλικής φίρμας να προσφέρει μια πολύ ιδιαίτερη στιλιστικά λύση στην μικρομεσαία κατηγορία διατηρώντας επίσης ψηλά τα επίπεδα πρακτικότητας. Το αυτοκίνητο παραγωγής βασιζόταν στην σχεδιαστική ταυτότητα του concept που είχε παρουσιάσει νωρίτερα η Citroen, ωστόσο μετά το facelift που έλαβε, η Citroen αποφάσισε να αφαιρέσει από το αμάξωμα τόσο τα air-bumps από τις πόρτες όσο και τις ράγες από την οροφή.

Με βάση τα όσα μπορούμε να παρατηρήσουμε στο υπό δοκιμές πρωτότυπο, η Citroen φαίνεται πως θα μεγαλώσει ελαφρώς το μήκος του C4 Cactus στα 4,3 ή 4,4 μέτρα, φέρνοντάς το κοντά στα Focus Active και Kia XCeed. Η πιο σημαντική διαφορά όμως φαίνεται πως αφορά την οροφή, αφού η Citroen θέλει το C4 Cactus να υιοθετήσει πιο coupe χαρακτηριστικά στα πρότυπα της BMW X6.

Ο ερχομός της δεύτερης γενιάς θα γίνει πιθανότατα στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021 και θα περιλαμβάνει τόσο κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.
 

Mercedes
moto