Μία εξωφρενική επιλογή προσφέρει σε αυτούς που ήδη έχουν κάνει κράτηση να κάνουν δική τους την επερχόμενη McLaren Speedtail, η εταιρεία.

H φίρμα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Vaughtons.

Speedtail 18 καρατίων ή από πλατίνα;

1.820 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Μία εξωφρενική επιλογή προσφέρει σε αυτούς που ήδη έχουν κάνει κράτηση να κάνουν δική τους την επερχόμενη McLaren Speedtail, η εταιρεία.

Παρόλο που η νέα McLaren Speedtail δεν έχει παρουσιαστεί από την εταιρεία, το μοντέλο το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 106 μονάδες έχει ήδη «ξεπουλήσει». Ωστόσο η εταιρεία αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της να προσθέσουν ένα ακόμα χαρακτηριστικό μέσω του οποίου θα κάνουν την Speedtail ακόμα πιο πολυτελή.
Συγκεκριμένα η φίρμα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Vaughtons που εδρεύει στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή ειδικών σημάτων της μάρκας που θα είναι κατασκευασμένα από λευκόχρυσο 18 καρατίων με ενσωματωμένες ίνες άνθρακα, ενώ για αυτούς που δεν θέλουν λευκόχρυσο υπάρχει και η εναλλακτική ενός σήματος από πλατίνα!
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως η βρετανική μάρκα θα αποκαλύψει δημοσίως τη Speedtail στις 26 Οκτωβρίου και μέσω ενός υβριδικού συνόλου κίνησης θα έχει την ισχύ 1.000 ίππων με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 391 χλμ./ώρα. Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το κόστος απόκτησης, αυτό θα κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

FORD E-TRANSIT
OPEL