3 φωτογραφίες »

Οι πρώτες φωτογραφίες του ID.4 που ήρθαν στο φως μετά από διαρροές.

Στο Emden η κατασκευή του νέου VW ID.4

1.774 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2020)

Η VW θα ξοδέψει 1 δις ευρώ για να βελτιώσει το εργοστάσιο και να του δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να φιλοξενήσει την παραγωγή του επερχόμενου ΙD.4.

Η Volkswagen έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο του εργοστασίου Emden στη Γερμανία, το οποίο κατασκευάζει αυτή την στιγμή κατασκευάζει τα Passat και Arteon.


Oι εργασίες επέκτασης στο εργοστάσιο.

Oι εργασίες επέκτασης στο εργοστάσιο.


Η μετατροπή του εργοστασίου Emden για παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα πρώτα από αυτά θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής το 2022. Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV VW ID.4 θα είναι το πρώτο που θα μπει στην παραγωγή στο εργοστάσιο της Κάτω Σαξονίας το 2022, με τα άλλα ηλεκτρικά μοντέλα να ακολουθούν αργότερα. Το εργοστάσιο θα συνεχίσει να κατασκευάζει το Passat sedan και το Arteon «για μια μεταβατική περίοδο αρκετών ετών».

Το εργοστάσιο του Emden θα έχει παραγωγική ικανότητα έως και 300.000 οχημάτων ετησίως στο τελικό στάδιο ανάπτυξής του. Για να γίνει αυτό δυνατό, το εργοστάσιο θα επεκταθεί με καινούριες εγκαταστάσεις, όπου θα παράγονται μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όλα αυτά τα νέα κτίρια αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

«Συνολικά, η εταιρεία θα επενδύσει περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ στη μετατροπή του εργοστασίου. Το Emden θα εξελιχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο της ηλεκτρικής μας στρατηγικής», δήλωσε ο Ralf Brandstätter, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen.

Η Volkswagen στοχεύει να γίνει ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρικών και στοχεύει να λανσάρει περισσότερα από 20 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μοντέλα έως το 2025.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen