9 φωτογραφίες »

Η Skoda συνεχίζει την εξέλιξη της νέας Fabia.

Στο δρόμο η νέα Skoda Fabia με το αμάξωμα παραγωγής

5.276 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Δύο πρωτότυπα της ολοκαίνουργιας Skoda Fabia βρέθηκαν στους δρόμους της Τσεχίας να πραγματοποιούν δοκιμές και φυσικά δεν διέφυγαν της προσοχής των κατασκόπων.


Η Skoda συνεχίζει την εξέλιξη της νέας Fabia και αυτές οι εικόνες είναι οι πρώτες που βλέπουμε τη νέα γενιά του τσεχικού μικρού, με ολοκληρωμένο το αμάξωμα με το οποίο θα μπει στη γραμμή παραγωγής. Φυσικά το καμουφλάζ είναι πλήρες αποκρύπτοντας πολλές πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες, όμως αυτό δεν αποθάρρυνε τους ανθρώπους της ιστοσελίδας Portal Ridice να απαθανατίσουν τις στιγμές.
 
Γνωρίζοντας το τρόπο σκέψης της Skoda, πιθανότατα το αυτοκίνητο που βλέπουμε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τρέχον μοντέλο. Η σχεδιαστική γραμμή του πλευρικού προφίλ φαίνεται οικεία, όμως οι λαβές των θυρών έχουν μετακινηθεί ελαφρώς χαμηλότερα ενώ το προηγούμενο στρογγυλό καπάκι στο ντεπόζιτο έχει πλέον σχήμα ορθογώνιο. Η πίσω κολόνα φαίνεται λίγο φαρδύτερη (πάντα σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο), κάτι που αποτελεί μία ακόμα ένδειξη πως η νέα γενιά της Fabia θα είναι μεγαλύτερη.
 
Οι εικόνες είναι πολλές καμία όμως δεν μας εξασφαλίζει καθαρή οπτική πρόσβαση στο εμπρόσθιο μέρος. Από τη μία εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας φαίνεται πως το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με LED προβολείς, ενώ ξεχωρίζουν τα λεπτά LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος η αεροτομή προεξέχει περισσότερο από πριν, ενώ ταυτόχρονα τα ευρύτερα πίσω φώτα προσδίδουν στη νέα Fabia μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, όσο είναι δυνατόν να διακρίνουμε.
 
Η Skoda έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η νέα γενιά της Fabia θα κάνει το ντεμπούτο της το 2021. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως για μια ακόμα φορά θα έχει στη φαρέτρα της και βάγκον έκδοση. Σε ότι αφορά τα μοτέρ οι 3κύλινδροι βενζινοκινητήρες με ή χωρίς τούρμπο θα αποτελούν αν όχι όλη, την πλειοψηφία των επιλογών στα μηχανικά σύνολα.  

FORD E-TRANSIT
OPEL