Συνέντευξη με τον Έλληνα manager της Kia
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνέντευξη με τον Έλληνα manager της Kia

6.902 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2023)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης Kia Brand Summit μιλήσαμε με τον Έλληνα Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, Αλέξανδρο Παπαπετρόπουλο. Τι θα γίνει με τις ακριβές τιμές αυτοκινήτων; Πότε να περιμένουμε μικρό ηλεκτρικό από την Kia; Τι στόχους έχει η μάρκα; Αυτά και πολλά ακόμα σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Βρεθήκαμε στη Φρανκούρτη, εκεί όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Kia Ευρώπης, σε ένα ταξίδι «αστραπή» για την εκδήλωση Kia Brand Summit, εκεί όπου αποκαλύφθηκε στους Έλληνες δημοσιογράφους η ναυαρχίδα της ηλεκτρικής γκάμας EV, που ακούει στο όνομα Kia EV9. Πρόκειται για ένα επιβλητικό SUV (μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση του πατώντας εδώ) το οποίο στις τάξεις της κορεατικής φίρμας αποκαλείται ως ο «Brand Ambassador της Kia». Αναρωτιέστε ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τα προϊόντα της Kia Ευρώπης; Ξεκινάμε με το ότι είναι Έλληνας, έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου με μακρά θητεία στην Toyota και στην Kia.

Ο λόγος για τον κύριο Αλέξανδρο Παπαπετρόπουλο, Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, ο οποίος όχι μόνο ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης του Kia EV9, αλλά συνομίλησε με την ελληνική αποστολή για πολλές ώρες απαντώντας σε πολλά ερωτήματα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα μας είπε για το μέλλον των θερμικών κινητήρων (βενζίνης-diesel), την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, την αύξηση των τιμών αυτοκινήτων, τα πλάνα της μάρκας και πολλά άλλα.


Ο Αλέξανδρος Παπαπετρόπουλος, Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, είναι ο άνθρωπος που καθορίζει εν πολλοίς τα μέλλον της γκάμας της μάρκας.

Ο Αλέξανδρος Παπαπετρόπουλος, Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, είναι ο άνθρωπος που καθορίζει εν πολλοίς τα μέλλον της γκάμας της μάρκας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center