Δείτε την τετράδα των Focus ST & RS της SEMA. Στην εικόνα βλέπουμε το Ford Focus ST by Blood Type Racing Inc.

Ford Focus RS TriAthlete by VMP Performance

Ford Focus RS by Universal Technical Institute, Tjin Edition & Pennzoil

Ford Focus RS by Rally Innovations

Τα Focus ST & RS της SEMA

3.528 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Δείτε τα Focus ST και RS που θα παρουσιάσει η Ford στην έκθεση βελτιωτών του Λας Βέγκας, την περίφημη SEMA, με την αμερικάνικη εταιρεία να ετοιμάζει για την εκδήλωση περισσότερα από 50 «πειραγμένα» μοντέλα της.

H Ford σχεδιάζει να έχει τη μεγαλύτερη παρουσία φέτος στην έκθεση SEMA, παρουσιάζοντας στο Λας Βέγκας περισσότερα από 50 «πειραγμένα» οχήματά της. Ανάμεσα στις Mustang και τα F-150 pick-up, θα υπάρχουν και 4 μετατροπές του δημοφιλούς Focus, τρεις για το RS και μία για το ST.
 
Ford Focus ST by Blood Type Racing Inc
Το μοβ Focus ST διαθέτει μια σχάρα στην οροφή του, που λειτουργεί ως επιφάνεια απογείωσης και προσγείωσης ενός drone. Κάτω από το καπό υπάρχει μια αγωνιστική τουρμπίνα της Borg Warner, ενώ το σύστημα εξάτμισης είναι της Ford Performance. Το χεράκι της έχει βάλει και η Blood Type Racing στην αναβάθμισης της απόδοσης, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν η αερανάρτηση και τα ισχυρά φρένα της Wilwood. Επειδή, όμως, SEMA είναι αυτή, το ST αποκτά και το σχετικό αεροδυναμικό body kit…
 
Ford Focus RS TriAthlete by VMP Performance
Το συγκεκριμένο Focus RS όπως λέει και το όνομά του, έχει σχεδιαστεί για τρεις διαφορετικές χρήσεις. Φτιάχτηκε, λοιπόν, για την καθημερινότητα, την οδήγηση στο δρόμο, αλλά και τις κόντρες στην ευθεία. Διαθέτει αερανάρτηση και ζώνες πέντε σημείων, ενώ το πλήρες body kit περιλαμβάνει πλήρες εμπρόσθιο splitter και πίσω διαχύτη, ενώ αναβαθμισμένα είναι το σύστημα εξάτμισης και το intercooler.
   
Ford Focus RS by Universal Technical Institute, Tjin Edition & Pennzoil
Το Focus RS με το μακρύτερο όνομα, έχει και την πιο «σεμνή» εμφάνιση. Επελέγη η κίτρινη απόχρωση και η εξάτμιση της Ford Performance, ενώ αναβαθμίστηκαν το intercooler και η εισαγωγή αέρα. Έχει τοποθετηθεί coilover ανάρτηση, ενώ οι δίσκοι έχουν εξαπίστονες δαγκάνες. Στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.
 
Ford Focus RS by Rally Innovations
Η Ford έχει μακρά ιστορία στους αγώνες ράλι, την οποία προσπαθεί και να αποτυπώσει το Focus RS της SEMA μέσω της εμφάνισής του, με το αμάξι να μοιάζει λες και βγήκε από κάποια ειδική του WRC. Τα αναβαθμισμένα intercooler και turbo down pipe, αλλά και η εξάτμιση της Ford Performance όπως και η βελτίωση της COBB, ανεβάζουν την απόδοση του οχήματος. Πατάει σε coilover ανάρτηση, ενώ οι αγωνιστικοί τροχοί είναι OZ Racing Superturismos.
 

Mercedes
moto